کتاب کلبه ابری
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلبه ابری
کتاب کلبه ابری نوشتهٔ اعظم خزائی است و انتشارات آرنا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب کلبه ابری
«اعظم خزائی» در «کلبۀ ابری» نگاهی به جدال دو نیروی درونی متضاد با نامهای خودباوری و ترس دارد؛ که در طول رمان روند اعتلا یا سقوط انسان توسط این دو نیرو به رشتۀ تحریر درآمده است.
گرچه این رمان با توجه به وقایع جاری در اجتماع در سبک ادبیات واقعگرایانه نوشته شده اما گاه نویسنده سمت و سوی داستان را بهسمت ادبیات سوررئالیسم برده که همین بر جذابیت داستان افزوده است.
خواندن کتاب کلبه ابری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
معاشر
سیدمجتبی موسوی زاده
نوآوری و کارآمدی در مدیریت HSEعلی رجب پور
سکوتشمس السادات صیادی (آوا)
نیمه مهربان ترمسمیه احمدی
با تو پاییز می شومفاضله هاشمی (غزل)
از کوه پایین بیا زرتشتسینا کریم پور
داستانی از مناحسان عبدی
رازهای نهفتهآرزو نعیم زاده
بررسی تعارضات قوانین داوریمحمد اسدی فارسانی
جادوی ده گوهرشیما عبادی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
بنظرمن یکم تخیلی و غیرقابل باور بود که همین باعث میشد که زیاد مشتاق نباشم آخر داستان چی میشه و یه جاهایی از داستان میتونست واقعی و جذابتر باشه ولی خب درمجموع بد نبود
کتاب عالی هستش من بشخصه خیلی ازش خوشم اومد و بستگی به علاقه خواننده باشه شاید یکی دیگه با خوندن این کتاب برعکس من ازش خوشش نیاد
نمیدونم نویینده چه اصراری داره تو کتبش حتما یه زندگینامه رو از جوانی تا پیری پیش ببره. شخصیتهای داستان زیادن بعد خیلی راحت یکی یکی می میرن. همه هم داستان های مشابه. تهش نتیجه گیری رو مثل انشا برامون توضیح
بی نهایت مسخره بود. اصلا وقتتون رو تلف نکنید
اگر داستان رابرای گذران وقت بخونید جالب هست اما به لحاظ واقعیت نگری و آموزندگی نکته خاصی ندارد. متاسفانه با نظر یکی از خوانندگان کتاب را انتخاب کردم.صرفا چون معمولا عادت ندارم نیمه کاره رها کنم تا انتها مطالعه کردم
دور از واقعیت و عقل یک انسان سلیم بود، همه چیز ارزشمند را فدای یک چیز کم ارزش کرد ولی همچین داستانی در واقعیت احتمال کمی داره همه چیز ختم به خیر بشود
خیلی خوب بود واقعا اولین کتابی بود که با اینکه زیاد بود توی یه روز تونستم تمومش کنم و هرچی جلوتر میرفت باعث میشد کنجکاو تر بشم که اخرش چی میشه❤
تا حدودی غیرواقعی و خیالی، اما در مجموع بد نبود.
در اصل موضوع داستان جالب بود. چیزی میان خیال و واقعیت . زیاد کش داده شده بود مت به طور خلاصه خوندم و هیچ جوره نتونستم باور کنم که یه ادم بتونه چنین از خودگذشتگی یا بهتره بگم حماقتی رو
خیلی خوب وجالب وعبرت آموز