کتاب حیوانات پرماجرا
تصاویر پنهان
معرفی کتاب حیوانات پرماجرا
کتاب حیوانات پرماجرا (با سطح دشواری یک) نوشتهٔ جان هافمن و شنن ام. ماللی و ترجمهٔ سارا مطلوب است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب حیوانات پرماجرا
کتاب حیوانات پرماجرا که با تصویرسازیهای «جو کریمر» منتشر شده، با هدف پیداکردن تفاوتها بهوسیلهٔ کودکان نوشته شده است. پیداکردن تفاوتهای بین دو تصویر نوعی تمرین است که انجام آن باعث بهبود عملکردهای مختلفی از جمله حافظهٔ کاریِ دیداری میشود. این عملکرد کمک میکند تا بتوانیم اطلاعات تصویری محدودی را برای مدتزمان بسیار کوتاهی در ذهن بهصورت فعال نگه داریم. زمانی که به یکی از تصاویر نگاه میکنیم و سپس به صفحهٔ بعدی میرویم، حافظهٔ کاریِ دیداری به ما کمک میکند تا اطلاعات مربوط به تصویر قبل را در ذهنمان نگه داریم و آن را با اطلاعات تصویری که در حال مشاهدهٔ آن هستیم، مقایسه کنیم و متوجه تفاوتهای آن شویم. طی چنین فرایندی، قسمتهایی از مغز ما فعال میشود.
خواندن کتاب حیوانات پرماجرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان گروه سنی «الف» و «ب» پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حیوانات پرماجرا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | حیوانات پرماجرا |
| عنوان دیگر: | تصاویر پنهان |