دانلود و خرید کتاب توافق نهایی دانیل جی ترجمه مجتبی فریدونی

کتاب توافق نهایی

نویسنده:دانیل جی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب توافق نهایی

کتاب توافق نهایی اثر دانیل جی و ترجمهٔ مجتبی فریدونی است. این کتاب حاوی راهنمایی افشاگرانه از قراردادهای فوتبال و نقل و انتقالات چند میلیون پوندی و تجارت بزرگ لیگ برتر است.

درباره انتشارات آوند دانش

آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتاب‌های فارسی در حوزه‌های متنوع، فراهم‌آوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام می‌دهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با درپیش‌گرفتن برنامه‌ای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقه‌بندی‌شده و با رعایت قوانین جهانی کپی‌رایت، توانسته تصویری پررنگ‌تر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی ۲ دههٔ گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع به‌موقع بهترین‌ها از ناشران زیرمجموعهٔ وایلی، خود را به‌عنوان یکی از تأمین‌کنندگان قابل‌اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.

درباره کتاب توافق نهایی

کتاب توافق نهایی به‌خوبی عناصر صنعت مهم فوتبال و روابط میان مؤسسات آن را تشریح و تبیین کرده است و می‌تواند الگوی بسیار مناسبی برای علاقه‌مندان باشد. کتاب علاوه بر نکات مهم آموزشی و حقوقی  دربردارندهٔ ماجراهای جذاب و آموزنده دربارهٔ بعضی بازیکنان، باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان هم هست.

خواندن کتاب توافق نهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به علاقه‌مندان به ورزش فوتبال پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب توافق نهایی

«نحوه‌ی بهره‌مندی ما از فوتبال طی سال‌ها به‌طرز چشمگیری تغییر کرده است. در دهه‌ی ۱۹۸۰ که در حال رشد بودم، تماشای زنده‌ی فوتبال، اتفاقی بدیع بود. فقط بازی‌های خاص از تلویزیون پخش می‌شد و برخلاف امروز ستون‌های کوتاهی در روزنامه‌ها به فوتبال اختصاص می‌یافت. این یعنی روزنامه‌های محلی‌ای نظیر لیورپول اکو و دیلی پست یگانه منابع اطلاعاتی‌ام بود (دو صفحه در روزهای عادی و چندصفحه‌ای بیشتر در روزهای بازی و بعد از بازی) و من هر ذره از اخبار فوتبال را که می‌توانستم، با ولع دنبال می‌کردم. شایعات و اخبار نقل و انتقالات، بسیار ابتدایی بود. سپس سرویس تله‌تکست سیفاکس آمد و ناگهان روزانه تا ده صفحه اطلاعات فوتبالی در تلویزیون در دسترس بود. اینکه بعد از مدرسه به سمت خانه بشتابم تا کنترل تلویزیون را بقاپم و صفحات ۳۰۲ تا ۳۱۲ سیفاکس را بخوانم تا بفهمم لیورپول با کدام بازیکن مذاکره کرده و چقدر قرار است هزینه کند، برایم یک رمزگشایی بود. روزی که به خانه آمدم و خبر امضای قرارداد روی کین با منچستر یونایتد را خواندم، به تمام معنا یک روز تاریک بود. این اینترنت نسل ما بود؛ نخستین گام‌های کودکانه به سوی عصر دیجیتال»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%