دانلود و خرید کتاب روز پیتزا ملیسا ایوای ترجمه محبوبه نجف خانی
تصویر جلد کتاب روز پیتزا

کتاب روز پیتزا

معرفی کتاب روز پیتزا

کتاب روز پیتزا نوشتهٔ ملیسا ایوای و ترجمهٔ محبوبه نجف خانی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روز پیتزا

کتاب روز پیتزا نوشته و تصویرگر ملیسا ابوای و ترجمه محبوبه نجف‌خانی، داستانی جذاب و مصور درباره پدر و پسری است که با همکاری یکدیگر پیتزای خانگی درست می‌کنند. این کتاب با روایتی ساده و تصاویر رنگارنگ، مراحل کاشت سبزیجات در باغچه، چیدن مواد اولیه، و تهیه خمیر پیتزا را به شکلی کودکانه و آموزنده به تصویر می‌کشد. موضوعات اصلی کتاب شامل رابطه پدر و پسر، آشپزی، و لذت انجام کارهای مشترک است.

خواندن کتاب روز پیتزا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان گروه سنی "ب" (دوره ابتدایی) و همچنین والدینی که به دنبال داستان‌های خانوادگی و آموزشی هستند، مناسب است. اگر به دنبال کتابی هستید که هم سرگرم‌کننده باشد و هم مفاهیم همکاری، صبر، و آشپزی سالم را آموزش دهد، "روز پیتزا" گزینه‌ای ایده‌آل است. همچنین، مربیان و معلمان می‌توانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم طبیعت و کار گروهی استفاده کنند.

بخشی از کتاب روز پیتزا

«در فصل بهار، من و بابا تخم چند جور سبزیجات را توی باغچه‌مان کاشتیم. حالا آن‌ها بزرگ شده‌اند و یک عالمه سبزی و میوه داده‌اند. این چیزها را از توی باغچه‌مان می‌چینیم و می‌آوریم به آشپزخانه. پنج تا گوجه‌فرنگی قرمز و آبدار را از بوته می‌کنیم. چهارتا شاخه‌ی ریحان را از ساقه می‌چینیم...»