کتاب راهنمای انتخاب
معرفی کتاب راهنمای انتخاب
«راهنمای انتخاب» نوشته محسن صدیقی مشکنانی(-۱۳۲۹) است و به موضوع مهندسی و مدیریت زندگی میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
دائم با انتخابهای ریز و درشت سر و کار داریم؛ انتخابهایی که شادی، ناراحتی، آرامش یا نگرانی، خطر یا امنیت، هزینه یا درآمد، و در کل، آینده و سرنوشت ما را میسازند. عملاً تمام اقدامات اجرایی ما به انتخابهای ما مربوط میشوند. بنابراین انتخابها مهم هستند. چه آگاهانه باشند و چه ناآگاهانه. به این ترتیب هزینه و تلاش برای ارتقاء کیفیت انتخاب، از گرانبهاترین سرمایهگذاریهایی است که میتوانیم در طول زندگی خود داشته باشیم.
کتاب مهندسی و مدیریت زندگی: راهنمای انتخاب حاوی راههای میانبُر عملی یا آگاهیهای رهیافتی است که گرچه تضمینی برای کار کردن قطعی آنها نیست، اما معمولاً کار میکنند. این کتاب سعی میکند در کمال سادگی و اختصار خواننده را انشاالله برای انتخاب بهتر، سریعتر و ارزانتر آماده کند. به انتخابهای بسیار مهمی توجه میدهد که در قریب به اتقاق موارد ناآگاهانه اتخاذ میشوند. و به نقش نشانهها و نشان دهندهها در انتخاب میپردازد.
راههای اطمینان نسبی از درستی انتخاب، اداره کردن انتخابهای اشتباه، انتخاب شدن و ابزار انتخاب، از دیگر موضوعات مورد بحث این کتاب هستند.
هر کسی که بخواهد انتخاب بهتری داشته باشد مخاطب این کتاب است. بنابراین برای همهی افراد در سنین مختلف قابل استفاده است. اما استفاده از آن برای کسانی که در شرایط انتخابهای بزرگ هستند، به ویژه جوانان، ضروریتر است.
کتاب بدی نیست و گاهی مرا تو فکر فرو برد. در مجموع از خوندنش راضی هستم و خوشحال. ولی انگار هیچ ویراستاری کتاب را نخونده و نوشته ها خیلی بهم ریخته و گاهی بی سر و ته است. و پر از