
کتاب عطر آبان
معرفی کتاب عطر آبان
کتاب عطر آبان از گروه فرهنگی هنرمند شهید محمدعلی معصومیان و ویراستهٔ فهیمه اسماعیلی است و نشر شهید کاظمی آن را منتشر کرده است. این کتاب خاطرات شهید عبدالرحیم عامری است.
درباره کتاب عطر آبان
شهید عبدالرحیم عامری متولد سال ۱۳۲۰ شهر رویان است که در سال ۱۳۶۱ در عملیات محرم در منطقه عین خوش بر اثر اصابت ترکش در حالی که کارگر شرکت شکر شاهرود بود شربت شهادت را نوشید و در گلزار شهدا شهر رویان آرام گرفت.
خواندن کتاب عطر آبان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ زندگینامهٔ شهدا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عطر آبان
«باورکردنی نبود. عبدالرحیم... عبدالرحیم آنسوتر در خاک و خون غرقه بود. پاهایم قدرت حرکت و ایستادن نداشت. چهاردستوپا خودم را رساندم به عبدالرحیم. نگاه کردم. ترکش به پایش خورده بود. بر اثر موج انفجار سرش اذیت شده بود. خون در گوشهایش لخته شده بود. رنگی به رخ نداشت. خون زیادی از دست داده بود. در گودالی قرار داشت. زیر پاشنۀ پای سالمش اثر کنده شدن بود. یا از درد این کار را کرده بود یا جان دادن. نمیدانم... دست بزرگ و پینهبستهاش روی سینۀ پهن و مردانهاش قرار داشت. عکسی در دستش مچاله شده بود. عکس را گرفتم. عکس خانوادگیاش بود. عکسی با همسر و پنج دخترش... ماه آبان برایم عطر شهدا را میدهد.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه