کتاب شبکه در ویندوز ۱۰
خواندن نظراتمعرفی کتاب شبکه در ویندوز ۱۰
«شبکه در ویندوز ۱۰» دربردارنده راهنمای تنظیمات شبکه در ویندز ۱۰ است.
یکی از ویژگیهای جذاب ویندوز ۱۰ نسبت به نسخههای قبلی سیستمعامل مایکروسافت، امکانات و ابزارهای زیاد ارایه شده در بخش شبکه است. کاربران و مدیران شبکه میتوانند در ویندوز ۱۰ انواع تنظیمات و گزینههای دلخواه را انجام و با سرعت بیشتری مشکلات شبکه یا اینترنت را شناسایی و رفع کنند. این کتاب الکترونیکی همین موضوع را هدف قرار گرفته است و مجموعهای از ۵ مقاله پیرامون تنظیمات شبکه در ویندوز ۱۰، مدیریت آداپتورها و رفع مشکلات اینترنت در ویندوز ۱۰ است.
آموزش گامبهگام +Network راهنمای شبکه
جیل وست
دورهی مقدماتی آموزش پایتون؛ برای آنها که از برنامهنویسی هیچ نمیدانند (و میدانند)حمیدرضا تائبی
۹ مرد موفق، ۹۰ رمز موفقیتیادگیری ماشینی، سفری به اعماق هوشمندیجذابیت یک عادت است: چند گام تا محبوبیت۳۶ ترفند گوگل کرومآیندهی مشاغل در دنیای فناوری۹ مرد موفق ۹۰ رمز موفقیتماهنامه شبکه
امنیت در ویندوز ۱۰فقط ۶ ثانیه برای استخدام فرصت داریدهرمز پوررستمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
تنظیمات شبکه در ویندوز 10 چگونه در هر دستگاهی اطلاعات شبکه را پیدا کنیم چرا در ویندوز 10 به اینترنت وصل نمیشویم + راه حل چگونه در ویندوز 10 اطلاعات شبکه بی سیم را پاک کنیم همه در این پی دی اف
کتاب بیشتر به مباحث ابتدایی پرداخته بود و از مشکلات و سوال های همگانی در رابطه با مساله خپدداری کرده بود. علاوه بر این به دیگر سیستم عامل ها نیز پرداخته بود. همه و همه باعث میشه از نظر من
آیارویه سیستمی که ویندوز۷نصب هست میشه درکنارش ده هم نصب کرد؟
چرا دانلود نمیشه؟