معرفی و دانلود رایگان کتاب امنیت در ویندوز ۱۰ pdf

۳.۶(از ۱۶ امتیاز)
انتشارات:
انتشارات شبکه

معرفی کتاب امنیت در ویندوز ۱۰

ویندوز ۱۰ (Windows 10) در مقایسه با سیستم‌عامل‌های ویندوز قبلی مایکروسافت از سطح امنیتی بهتر و بالاتری برخوردار است. مایکروسافت تمرکز زیادی روی موضوع امنیت کاربران و اطلاعات در ویندوز ۱۰ داشته است. با این وجود باز هم کافی به نظر نمی‌رسد و کاربران دوست دارند خودشان با دستکاری تنطیمات یا نصب ضدویروس‌ها و ابزارهای امنیتی دیگر، پنجره‌های سیستم خود را امن‌تر کنند. حریم خصوصی، موضوع دیگری است که در ویندوز ۱۰ اهمیت بسیار زیادی یافته است ولی در بخش‌های گوناگونی ممکن است به خطر بیفتد. این کتاب الکترونیکی سعی دارد در قابل چند مقاله به کاربران آموزش بدهد امنیت ویندوز ۱۰ و حریم خصوصی خود را بهبود دهند. نوشتارهای این کتاب: بهترین ضدویروس برای ویندوز ۱۰ چیست؟ ده ویژگی برتر و پنهان ویندوز ۱۰ آموزش راهکاری برای فرار از جاسوسی مایکروسافت در ویندوز چگونه یک صفحه قفل لاگین ویندوز ۱۰ ایجاد کنیم؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امنیت در ویندوز ۱۰ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:امنیت در ویندوز ۱۰
موضوع:کامپیوتر