دانلود و خرید کتاب مرداد ثریا فریماه فرزین آرا

کتاب مرداد ثریا

امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مرداد ثریا

کتاب مرداد ثریا نوشتهٔ فریماه فرزین آرا است. انتشارات نسل روشن این داستان بلند، معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب مرداد ثریا

کتاب مرداد ثریا حاوی یک داستان بلند است. شخصیت اصلی این اثر «ثریا» نام دارد؛ فردی که نویسنده او را عاشق و اسیر و ملیح توصیف می‌کند. قرار است در این داستان با این شخصیت و زندگی او آشنا شوید.

خواندن کتاب مرداد ثریا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان بلند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مرداد ثریا

«شب‌هایی بود که مردهایی غریبه پا درخون هم می‌ذاشتن، با پرویز پای قمار می‌نشستن و با پریوش می‌گفتن و می‌خندیدن و من تا صبح از وحشت خواب به چشمم نمیومد. اون ساعات مثل ساعت مرگ من بود با کلی فکر شوم. یه شب از کنار اتاق پریوش رد می‌شدم که اسم خودم رو شنیدم. کنجکاو شدم و نزدیک‌تر شدم تا جمله‌ی بعدی رو بشنوم که یه کلمه بیشتر نبود و مثل هزارهزار جمله روی سرم آوار شد.با یه کلمه، یه عدد، یه قیمت و یاد باخت پدرم یاد معامله‌ای افتادم که پام رو به این همه نحسی کشونده بود و دوباره… خدایا نه! فکر می‌کردم خدا همین نزدیکی‌هاست و اگه صداش کنم قطعاً صدام رو می‌شنوه اما شک داشتم خدا حوالی این خونه پیداش بشه.»

۱۴۰۳/۰۲/۳۰

عالی ...اشکتون در میاد🥰🥰

f.sadat.f
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

بالاخره یه رمان خوندم که عشق و عاشقی و آبکی و تکراری نبود . واقعا عالی بود ثریا سرگذشت عجیبی داشت و قلمش عالی بود واقعا خودم رو توی قصه تصور کردم و کلی باش گریه کردم داستانش توی ذهنم میمونه

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است