کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان
معرفی کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان
کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان نوشتۀ میشل استوارت و ترجمۀ سامره خطیب و شقایق هاشمی شکفته است. این کتاب را انتشارات یانا منتشر کرده است.
درباره کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان
مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان دارای شش فصل با نامهای خشم چیست، روشهای فرزندپروری، چه کاری باعث عصبانیت شما میشود، رام کردن هیولای درون، هوش هیجانی و ایجاد ارتباط است.
مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان یک راهنمای آسان برای کنترل و ازبینبردن خشم، نسبت به فرزندان خود صبورتر بودن و شروع لذتبردن از فرزندآوری و فرزندپروری است.
خواندن کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب بهتمامی والدین توصیه میشود.
درباره مترجمان
سامره خطیب متولد ۱۳۶۳ و دانشآموختۀ روانشناسی است و شقایق هاشمی شکفته متولد ۱۳۵۹ و دانشجوی دکترای روانشناسی است و پیشازاین کتاب «هنردرمانی و مراقبت در سرطان» با ترجمۀ او در نشر یانا منتشر شده است.
بخشی از کتاب مدیریت خشم برای فرزندپروری آسان
«عصبانیت والدین
دلیل عصبانیت ما این است که معتقدیم باید از خود در برابر صدمات برخی از افراد دفاع کنیم. ما فراموش میکنیم که یک کودک بداخلاق (بیادب) خطری برای ما ندارد، بلکه یک کودک گیج یا آشفته (مضطرب) است که عقل و درکش کاملاً رشد نکرده و کامل نشده است.
ما فراموش میکنیم که با رفتارهای تهدیدآمیز خودمان یک اتفاق را شدت میبخشیم همچنین فراموش میکنیم که ما بهعنوان پدر و مادر یک کودک باید مانند یک فرد بزرگسال رفتار کنیم، بیسروصدا بـه کودکانمان آموزش دهیــم تـا آنها یاد بگیرند رشد کنند و توانایی مدیریت احساسات و رفتارشان را بهصورت اکتسابی فرابگیرند.
وقتی که رفتار کودک شما باعث بروز عصبانیت در شما میشود، به این نتیجه میرسید که فرزندتان مهمترین مسئلة زندگی شما است. اما هر زمانی که شما کنترل خود را از دست دادید، این مـورد سرنخی است که نشان میدهد شما تحریک شدهاید.
چرا ما بهعنوان پدر و مادر از دست فرزندانمان خیلی عصبانی میشویم؟
والدین و فرزندان پتانسیل تحریک و عصبی کردن همدیگر را دارند، بهطوریکه هیچکس دیگری قدرت انجام این کار را ندارد. ما بهعنوان افراد بزرگسال غالباً نسبت بـه والدیـن خود بیدلیل نگران و دغدغهمند هستیم. چه کسی میتواند شما را خیلی ناراحت کند و باعث شود که شما نسبت به پدر یا مادرتان رفتاری مثل یک کودک داشته باشید؟
به همین ترتیب، فرزندان ما میتوانند باعث شوند که ما نسبت بهاتفاق یا مسئلهای واکنش تندی نشان دهیم دقیقاً به همین دلیل که فرزندان و اولاد ما هستند.
روانشناسان این پدیده را ارواح سرگردان در مهد کودک مینامند، به این معناست که فرزندان ما احساسات قدرتمند دوران کودکی ما را تحریک میکنند و ما اغلب با بازآفرینی نا آگاهانة گذشته ای که مانند خطوط فراموش شدة هیروگلیف در روان ما حک شده اند، واکنش نشان میدهیم.
اضطراب و خشم افراد در دوران کودکی شدید است و میتواند ما بزرگسالان را نیز تحتتأثیر قرار دهد و حتی آرامکردن این ارواح خشمگین بسیار سخت است.
اگر بخواهیم اقدامی در جهت مدیریت این خشم انجام دهیم، دانستن همة این موارد کمک بزرگی به ما میکند. همانطور که این مسئله ضروری است و دلیل مناسبی برای مدیریت و مهار عصبانیت والدین است، باید بدانیم که خشم و عصبانیت والدین میتواند برای کودکان خردسال نیز مضر باشد.»
فصل اول کتاب به خوبی درمورد مسئلهای هست که از این کتاب انتظار داریم بهش جواب بده. یعنی چطور خشممون رو مدیریت کنیم. اما از فصل دوم به بعد انگار همه چیز عوض میشه. ترجمه به شدت وحشتناک و نامانوس