معرفی و دانلود کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول)

کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول)

شامل مقدمات و سیستم هماتوپوئتیک فصل ۱ تا ۱۰

۳.۴(از ۵ امتیاز)

معرفی کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول)

کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول) نوشتهٔ شرلین بی. مکنزی و کریستین لندیس - پیووار و جوآن لین ویلیامز و ترجمهٔ امیر سیدعلی مهبد و عیسی صالحی است و انتشارات اشراقیه آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل مقدمات و سیستم هماتوپوئتیک فصل ۱ تا ۱۰ است.

درباره کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول)

کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول) شامل فصل های ۱ تا ۱۰ از کتاب هماتولوژی لابراتواری بالینی از مکنزی است. این کتاب ترجمهٔ آخرین چاپ کتاب مرجع خون‌شناسی موسوم به ‎Clinical Laboratory Hematology‌ است که توسط خون‌شناسان به نام‌های ‎«Shirlyn B. McKenzie‌ ‎Kristin Landis.Piwowa‌ و ‎J. Lynne Williams‌ تالیف  و در سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر شده است.

ترجمهٔ ویرایش جدید (چهارم. ۲۰۲۰) کتاب نیز حاصل تلاش‌های بی وقفه و چندین ماهه است که چندین نوبت به منظور ترجمهٔ موارد جدید افزوده شده، حذف موارد قدیمی و اصلاح اشکالات تایپی مورد بازبینی و ویرایش قرار گرفته است.

فصل‌های این کتاب از این قرار است: Introduction to Hematology – The hematopoietic system

خواندن کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

گرچه این کتاب می‌تواند مورد استفاده طیف وسیعی از دانش‌پژوهان قرار گیرد ولی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های فوق تخصصی خون و انکولوژی، دکترا و کارشناسی ارشد خون‌شناسی، پزشکان عمومی و همچنین کارشناسان و دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی، مخاطبان اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی (جلد اول)
عنوان دیگر:شامل مقدمات و سیستم هماتوپوئتیک فصل ۱ تا ۱۰
قیمت کتاب:۱۹۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه خون شناسی آزمایشگاهی بالینی، مکنزی

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۸

سلام. این کتاب اولین ترجمه ی هماتولوژی مکنزی است. محتوای کتاب عالیه و خیلی دقیق ترجمه شده

اطلس عفونت‌های قارچی
وحید نیازی امرایی
ترجمه و تلخیص تشخیص و مدیریت کلینیکال با متدهای آزمایشگاهی هنری ۲۰۱۷ جلد ۴
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال، ویرایش چهاردهم 2021؛ جلد چهارم
جان ادوارد هال
چوپی؛ من بلدم مسواک بزنم!
تیری کورتن
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویرایش چهاردهم) بخش ۳ قلب، بخش ۴ گردش خون
تفسیر تست های علوم آزمایشگاهی
مرجان رسولی
فلوسیتومتری
آمینا کریمی نیا
ترجمه و تلخیص تشخیص و مدیریت کلینیکال با متدهای آزمایشگاهی هنری 2017 (جلد ششم)
دیر درخت نارنج (بخش اول)
آسکی پاتولوژی اطلس سرجیکال؛ جلد دوم
مهدخت عزیزی
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویراست چهاردهم) بخش ۵ کلیه ها و مایعات بدن
جان ادوارد هال
کتاب کار کودکان و حقوق بشر (جلد سوم)
محمدمهدی سیدناصری