کتاب تاریخچه و مکاتب روانشناسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخچه و مکاتب روانشناسی
«تاریخچه و مکاتب روانشناسی» نوشته دکتر غلامحسین جوانمرد(-۱۳۴۸)، از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته روانشناسی است.
روانشناسی با همه زیرشاخههایش و همچنین با همه اتحادهایش با علوم دیگر، به مطالعه جوانب روانشناختی انسان پرداخته است. ریشه قدیمی این علم را باید در متون کهن مربوط به ملل تمدنهای باستانی و بعدها در علم فلسفه جستجو کرد. اما بعدها دانش زیستشناختی انسان نیز به رشد بالیدگی این مجموعه از معارف بشری کمک کرد و روانشناسی علمی بهوجود آمد.
در این کتاب سعی شده است سیر رشد و تکوین رشته روانشناسی، با تأکید به دوره بعد از موجودیت رسمی آن، دنبال گردد. معمولاَ در مطالعه تاریخ روانشناسی سه نوع رویکرد اتخاذ میشود: ۱) رویکرد تقویمی، ۲) رویکرد مکتبی و ۳) رویکرد زندگینامهای. آنچه که در تألیف این کتاب مدنظر مؤلف بوده است ترکیبی از این سه رویکرد میباشد. جهت نیل به این هدف از منابع مختلفی که حاصل تلاشاندیشمندان حوزه روانشناسی است، استفاده شده است.
روانشناسی رشد (۲)
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
قیمت این کتاب ۳۰۰ صفحه ای خیلی جالبه خیلی . چون می دونید این کتابو خیلی ها مجبورند بخرند حتی الکتریکشم انقدر گرون گزاشتین.من با طاقچه نیستم با ناشر و نویسنده هستم.
سلام من کتاب تاریخچه و مکاتب روانشناسی رو چند وقت پیش از سایت شما با همین مبلغ ۱۱۶۰۰ خریدم ولی از اونجایی ک نمیشه دانلود و ذخیره ش کرد و نمیدونستم باید عضو سایت و اپلیکیشن بشم تا بعدا هم بتونم
سلام چرا من پولو پرداخت کردم اما کتاب دانلود نشد گفت وقت به اتمام رسیده 0
سلام میخاستم بدونم اگر گوشیمو عوض کنم و طاقچه رو نصب کنم کتابهایم پاک نمیشه؟ حدود۳۵ کتاب دارم ممنون
این چه کتابیه؟؟ این که پی دی افه... من شماره صفحه هارو میخوام... فقط کتاب خریدم ک شماره صفحه هاشو بزنم....کتاب 200و خورده ای صفحس این پی دی افه 882 صفحه😑