کتاب هاگوارتز: یک راهنمای ناقص و غیرقابل اطمینان
خواندن نظراتمعرفی کتاب هاگوارتز: یک راهنمای ناقص و غیرقابل اطمینان
«هاگوارتز: یک راهنمای ناقص و غیرقابل اطمینان» نوشته جی. کی. رولینگ(-۱۹۶۵)، نویسنده انگلیسی خالق مجموعه داستانهای فانتزی هریپاتر است.
این کتاب پیرامون مدرسه جادوگری هاگوارتز و داستانها و راز و رمزهای پیرامونی آن است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
ما چیزهای زیادی راجع به هاگوارتز میدونیم. آنجایک مدرسه برای ساحرها و ساحرههایی است که به وسیله نامهای که توسط یک جغد فرستاده شده، به مدرسه دعوت شدهاند. هاگوارتز شامل ۱۴۲ راه پله میباشد، که به ارادهی خودشون حرکت میکنند. هاگوارتز توسط گودریک گریفیندور، روونا راونکلاو، هلگا هافلپاف و سالازار اسلیترین تاسیس شده است که چهار گروه هاگوارتز هم به نام آنهاست.
در هاگوارتز، حتی یک راه مخفی در زیر مجسمه جادوگر یکچشم وجود دارد که افراد لاغراندام میتوانند با استفاده ازآن، به زیرزمینِ مغازهی هانی دوک بروند. پروفسور آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور، گفته حتی خودش هم از همهی رازهای مدرسه خبر نداره. پس از ما چه انتظاری دارید؟
فقط یه نفر وجود داره که همه چیزو راجع به هاگوارتز میدونه. تواین مجموعه نوشتهها، جی. کی. رولینگ رازها و افسانههای قدیمی از مدرسه انگلیسی ساحران و جادوگران رو برملا میسازه.
هری پاتر و فرزند نفرین شده
هری پاتر و یادگاران مرگجی.کی. رولینگ
هری پاتر و شاهزاده دو رگهجی.کی. رولینگ
هری پاتر و فرزند نفرین شدهجی.کی. رولینگ
رایگان
در مقدمه نوشته " آنجا مدرسه ای برای ساحرها و ساحره ها است"!! وقتی در زبان فارسی برخلاف انگلیسی و عربی برای زن و مرد از یک ضمیر استفاده میشه و به نظرم این خیلی هم خوب هست چرا فکر
عاااااااااااااااالی بوووووووود من عاااااشق هاگوارتز هستم و با افتخار می گم یک پاتر هد هستم 😍✋🏻♥️ اگر شما هم خوشتون آمد و پاتر هد هستین بزنین رو مفید بود ⚡😉
کلا بهتر از هری پاتر نیست👌🏻🌷😍
بعضی از چیزهایی که گفت واقعا برام جالب بودن و درکل فقط میتونم بگم عالیه.⚡به پاترهدا پیشنهاد میکنم بخونن.⚡
خوبه من عاشق کتابای تخیلیم مثل هری پاتر و ... بهتون پیشنهاد میکنم که اگه هری پاتر رو نخوندی اونو بخونه بعد اینو بخون
خیییییللللیییی ععععععععاااااااااللللییییی
برای پاترهدا عاااااالیه!
بد نبود من تمام مجموعه ی هری پاتر رو دیدم اونایی که ندیدید و کتابشو خوندید حتما ببینید فیلمشو بازیگر نقش هری پاتر هم دنیل راد کلیفه خیلی جذابه 😘😘😘😘😘
عالیهههه
یادش بخیر... کاش خانم رولینگ تجدیدنظر کنند و ادامه هری پاتر رو بنویسن