کتاب مارال و مارمولک
معرفی کتاب مارال و مارمولک
کتاب مارال و مارمولک نوشتهٔ مهسا سکوت و ویراستهٔ منصور سکوت است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مارال و مارمولک
این کتاب نگارش دانشآموز کلاس پنجم مهسا سکوت است. مهسا با هنرمندی تمام داستانی را به نگارش در آورده و نقاشیهای متحرکی را آماده کرده و یک کتاب بهصورت یک کاردستی درست کرده بود و روزی منصور سکوت پدرش، آموزگار توانمند پایه اول آن را در برابر چشمان تیزبین حمیدرضا رضوانی اول مدیر مسئول انتشارات آرسس قرار داد. به زودی استعداد سرشار مهسا توسط حمیدرضا شناسایی شد و با کمک پدرش کتاب به چاپ رسید.
ویراستاری کتاب را منصور سکوت و تصویرگری آن را حوریه فولادی مهاجر به انجام رساندهاند.
خواندن کتاب مارال و مارمولک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشآموزان توصیه میکنیم.
بخشی از کتاب مارال و مارمولک
«در یک خانهی خیلی بزرگ، دختری به همراه مادر و پدرش زندگی میکرد و قرار بود به زودی یک داداش کوچولو هم داشته باشد.
روزی میخواست همراه پدرش به مدرسه برود که ناگهان چشمش به مارمولکی افتاد. اول خواست فریاد بزند اما مارمولک گفت: نترس، من که هیولا نیستم.
و همچنین می خوانیم: وقتی مارال به مدرسه رفت، دست بچهها روزنامه دیواری دید و از آنها پرسید: چرا روزنامه دیواری در مورد جانواران آوردید؟
بچهها گفتند: تو آن روز که غایب بودی خانم معلم گفت، روزنامه دیواری در مورد جانواران درست کنید و روز مسابقه به مدرسه بیاوریم.
مارال گفت: امروز روز مسابقه است؟
بچهها گفتند: نه، ولی امروز باید میآوردیم تا خانم معلم آنها را ببیند.
و در پایان: سپس گفت: ما معلم خیلی خوبی داریم که همه چیز را با مفهوم میگوید و حالا که از ما خواسته در مورد جانوران روزنامه دیواری درست کنیم، دوست دارم برای خوشحال کردن معلمم بهترین کار را انجام دهم.
مارمولک با خود گفت: چه معلم خوبی! حتما دانش آموزان را خیلی خوب تربیت میکند.»
برای بچه ها آموزنده بود ممنون
عالی حتی پنج ستاره هم براش کمه
بهنظرم عالی
من این کتاب را برای نوشتن کتاب قصه برای مدرسه انتخاب کردم و واقعا عاااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود
کتاب خوبی بود و همین طور کوتاه
اسم منم ماراله 😂😂 و این کتاب درباره منه کاملا عالی
کتاب خوبی هست ولی فکر میکردم مطالب لیشتری در مورد زندگی مارمولک ها نوشته باشه ولی بیشتر به حاشیه ها پرداخته شده بود
کتاب خیلی جالبی بود توصیه میکنم 🥰