کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم
معرفی کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم
کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم نوشتهٔ اکرم سلیمی است. انتشارات مانیان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم
بهباور اکرم سلیمی شناخت کامل احساسات، دلیل آرامش انسانها است. کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم که در ۱۷ فصل نوشته شده، اطلاعاتی را درمورد احساسات ارائه میدهد که در مسیر زندگی به شما کمک میکند. همانطور که از عنوان کتاب هم معلوم است، این کتاب شامل اطلاعاتی است که نویسنده، همهٔ آنها را با تمام وجود لمس کرده و خروجی آن را به ما ارائه داده است. در ابتدای این کتاب با چیستی احساسات آشنا میشویم و سپس درمورد موضوعاتی همچون انواع احساسات، ارتباط میان احساسات و ارتباطات، ارتباط میان احساسات و افکار، راه شناخت احساسات در کودکان و نوجوانان و نقش مزاج در ابراز احساسات خواهید خواند.
خواندن کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ای کاش در این چهل سال می دانستم
«خودشناسی و خودآگاهی به ما در شناخت احساساتمان کمک میکند و یکی از راههای ابراز وجود، ابراز احساسات میباشد. وقتی احساسات خود را بیان میکنیم، دیده میشویم، درک میشویم ولی وقتی آنها را بروز ندهیم در ما خشم ایجاد میشود و بههرحال این خشم در یکجایی بیدلیل بروز میکند و اطرافیان متوجه این مسئله نمیشوند که چرا و به چه دلیل ما عصبانی و خشمگین شدهایم. ولی وقتی احساس خود را بیان میکنیم از رفتار کسی، گفتار کسی، از موقعیتی که هستیم درک میشویم؛ بنابراین خشم کمتر در ما به وجود میآید. ماهرلحظه احساسات خود را باید بررسی کنیم و درواقع بدن آگاه باشیم و از خود بپرسیم چه احساسی داریم؟ هرلحظه خودمان را آنالیز کرده و حواسمان به خودمان باشد. احساسات خودمان را بشناسیم و بررسی کنیم. از خودمان این سؤال را بپرسیم که «از آن چه احساسی داری؟» از اطرافیان خود هم این سؤال را بپرسیم. از احساسات دیگران هم باخبر شویم درواقع اگر در کنار احوالپرسیها این مسئله جاافتاده شود که چه احساسی داریم، این مسئله بسیار در ارتباطاتمان به ما کمک خواهد کرد.»