کتاب محاکمه عادت ها
معرفی کتاب محاکمه عادت ها
کتاب محاکمه عادت ها نوشتهٔ علی خاکزادی است. انتشارات آثار سبز این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این رمان تخیلی، فانتزی و روانشناسانه به چاپ چهارم رسیده و به زبانهای گوناگون برگردانده شده است.
درباره کتاب محاکمه عادت ها
کتاب محاکمه عادت ها حاوی رمان بلندی است که در آن، مبحث عادتها بهشکلی داستانگونه موردتحلیل و بررسی قرار میگیرد. بدنِ یک مرد ۵۰ساله، از مغز خود، به جرم داشتن ۲۸۰۰۰ عادت بد شکایت میکند. یک دادگاه هیئتمنصفهدارِ بینالمللی مسئول رسیدگی به این پرونده میشود. «محاکمه عادتها» رمانی روانشناسانه با تم حقوقی است. بدنِ مرد ۵۰ساله که «اورهان» نام دارد، از «مغز» خودش در دادگاهی با حضور ۱۲ عضو هیئتمنصفه شکایت میکند؛ دادگاهی که در آن «ناموفقبودن در زندگی» جرم محسوب میشود! «بدن» شاکی و «مغز» متهم است؛ متهم به تکرار اشتباهات در زندگی بر مبنای ۲۸۴۴۴ عادت بد. حوادث این دادگاه جنجالی در یک جزیرهٔ خیالی به نام «برینلند» رخ میدهد. اعضای هیئتمنصفه که از ملیتهای مختلف و از سراسر کرۀ زمین انتخاب شدهاند، به اتاق مشورت میروند تا درمورد «گناهکار» یا «بیگناه» بودن مغز تصمیم بگیرند! «مغز» در خطر است؛ خطر ازدستدادن حق حضانت «بدن». مغز مجبور است برای بازگشت به بدن دادگاه را اقناع کند! جدال سختی بین وکلای بدن و مغز در صحن علنی دادگاه در میگیرد تا سرانجامِ کار مشخص شود. محاکمه عادتها به زبان کوردی و... منتشر شده است.
خواندن کتاب محاکمه عادت ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان تخیلی، فانتزی و روانشناسانه پیشنهاد میکنیم.
هر از چند گاهی هم کتاب های نویسنده ایرانی بخونید بد نیست
کتاب طولانی است و چیز خاصی را آموزش نمیده من کتاب چاپی را خوندم بهتر بود وقتی را که گذاشتم صرف کتاب بهتری میکردم