کتاب بحران در ایران
معرفی کتاب بحران در ایران
کتاب بحران در ایران نوشتهٔ گرت پورتر و جان کریاکو و ترجمهٔ سیدعلی موسوی است. انتشارات نسل روشن این کتاب را از نگاه عضو سازمان سیا (از کودتای سیا تا آستانهٔ جنگ) روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب بحران در ایران
کتاب بحران در ایران به ما گفته است که برخورد ایران با امپریالیسم یکی از دلایلی است که ایالات متحدۀ آمریکا در نیم قرن گذشته درگیر جنگهای فاجعهباری شده است. ناآگاهی نسلهای پیدرپی سیاستگذاران از مللی است که سعی در مغلوبکردن آنها داشتهاند. مقامات ایالات متحده بهطور سیستماتیک در درک نیروی ملیگرایی رقبای خود و اهمیت خاطرات تاریخی آنان در برابر مقاومت در برابر امپریالیسم شکست خوردهاند. اهمیت این موضوع درمورد ایران، بهعنوان یکی از قدیمیترین ملل که شدیدترین احساسات ملیگرایی را دارد و از سلطۀ بیگانگان بیزار است، کاملاً روشن است. یافتههای باستانشناسی از شمال ایران مربوط به هزارۀ پنجم قبل از میلاد مسیح است و سرگذشت امپراتوریهای ماد، هخامنشی، سلوکیان، اشکانیان و ساسانیانْ پختگی فرهنگی و تاریخ افتخارآمیز مردم فارس را نشان میدهند. در قرن دهم و هنگامی که فردوسی شاهنامۀ معروف خود را مینگاشت، هویت ملی ایرانیان چنان شناخته شده بود که او در اثر خود بیش از ۱۰۰۰ بار صراحتاً به نام ایران اشاره کرده است. کتاب حاضر به این مضووع پرداخته است. این کتاب از نگاه عضو سازمان سیا (از کودتای سیا تا آستانهٔ جنگ) سخن گفته است.
خواندن کتاب بحران در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد تاریخ بحران در ایران پیشنهاد میکنیم.