دانلود و خرید کتاب شبیه سازی با ارنا دیوید کلتون ترجمه سیدمجتبی سجادی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب شبیه سازی با ارنا

کتاب «شبیه سازی با ارنا» نوشتهٔ دیوید کلتون و راندال سادووسکی و نانسی زوپیک و ترجمهٔ سیدمجتبی سجادی و محمدرضا تقی زاده یزدی و نگار پورفرج قاجاری و عماد پیوسته است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب «شبیه سازی با ارنا» را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ کامپیوتر پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
شناسایی و موانع اجرای آرای داوری تجاری بین المللی
سیده فاطمه سعیدیان
اپیدمیولوژی و خصوصیات فیتوپلاسماهای بیماری زا در گیاهان
گووینت پراتاب رائو
اسرار تشخیص و درمان همیوپاتی بیماری های سگ
مهدی جاودانه‌نیا
زبان شناسی و تأثیر زبان فارسی بر زبان های دیگر دنیا
آرزو باوندپور قمشه
بدن و چیزهایی که نیاز دارد
راث آون
هوشمندسازی مدارس با رویکرد سازنده گرایی
محمد رضائی
۳۶۵ نکته راجع به مد مردان
کلودیا پیراس
منشور می زندم شیرین
روشنک جهانی
اوتیسم؛ راهکارهای تشخیصی، درمانی و آموزشی برای کودکان و نوجوان
ناهید رودینی
دستنامه لیمنولوژی(دریاچه شناسی)
جرالد کول
افسانه موفقیت
اما گنن
توارث رفتار مصرف کننده
مهدی احسانی فرد
ایجاد رابطه پایدار برای زوجین با تعارضات شدید
جنین استس پاول
مردی؟ خب که چی؟
شریل ال. نیلی
چنگی هم به دل نمی‌زنه
آرش حسن‌پور
مطالعات فرهنگی، میدان کوانتوم و روش پساکیفی
حامد طاهری‌کیا
ورزش در اوقات فراغت
علی یاور عزیزپور فرد
اساطیر جهان (جلد پنجم)
پی یر گریمال
دیابت نوع یک (وابسته به انسولین) به زبان ساده
ایوب ابراهیمی

حجم

۲۹٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۸۱۳ صفحه

حجم

۲۹٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۸۱۳ صفحه

قیمت:
۲۴۳,۹۰۰
تومان