معرفی و دانلود کتاب نماز ناتمام pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
دفاع مقدس، خاطرات

۴۰٪

معرفی کتاب نماز ناتمام

کتاب نماز ناتمام حاصل گردآوری‌های مرتضی سمیعی نیا و کمیل کمالی است. نشر شهید کاظمی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب نماز ناتمام

کتاب نماز ناتمام حاوی خاطرات رزمندهٔ جانباز، حجت‌الاسلام حسین (ضرغام) شیراوند نیروی رزمی - تبلیغی لشکر انصارالحسین (ع) در استان همدان است. این کتاب در ۱۰ فصل به عملیات مختلف این فرد و برخی از وقایع زندگی او پرداخته است.

خواندن کتاب نماز ناتمام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خاطرات پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نماز ناتمام

«در مدرسه بودیم که خبر دادند عملیات نزدیک است. در آن زمان، همدان تیپ یا لشکری نداشت که ما به‌طور مستقل وارد شویم و باید در تیپ دیگری ادغام می‌شدیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نماز ناتمام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابنماز ناتمام
عنوان دیگرخاطرات رزمنده جانباز، حجت‌الاسلام حسین (ضرغام) شیراوند نیروی رزمی - تبلیغی لشکر انصارالحسین (ع) استان همدان
موضوعدفاع مقدس، خاطرات
گردآورندهمرتضی سمیعی نیا، کمیل کمالی