معرفی و دانلود کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعهsubscriptionAvailable

کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه

۳.۰ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه

کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه نوشتهٔ معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین است. انتشارات گیوا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه

کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه پس از مقدمه و بیان مسئله، به موضوع ضرب و جرح عمدی و نزاع در قوانین موضوعهٔ ایران پرداخته و سپس از عوامل مؤثر بر بروز این جرم، آثار و پیامدهای آن، راهبردهای پیشگیری از آن و توصیه‌هایی پیشگیرانه پرداخته است. گفته شده است که امروزه زمانی که از مقولهٔ پیشگیری از وقوع جرم سخن می‌گوییم، مقصودْ مجموعه فعالیت‌ها و تدابیری است که از پایه و اساس مانع وقوع جرم و فعلیت‌یافتن عمل مجرمانه می‌شود و با ریشه‌ها و علل پیدایش جرایم مبارزه می‌کند. نبود آموزش و فرهنگ‌سازی مناسب، فقر، بی‌کاری، مشکلات اقتصادی و محیط خانوادگی نامناسب از جمله عواملی است که موجب افزایش خشم و کم‌شدن آستانهٔ تحمل افراد می‌شود و به‌دنبال آن شرکت در نزاع و ارتکاب به ضرب و جرح توسط آن‌ها بیشتر شده است.

خواندن کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران جامعهٔ سالم پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه

«آموزه‌های دینی دربردارنده‌ی احترام به دیگران به معنای تعظیم و تکریم انسانیت است. فلذا شایسته است به عنوان یک هنجار مهم اجتماعی از سوی همگان رعایت و ترویج داده شود. در صورتی که اخلاق فرد منطبق با ارزش‌های دینی بوده و ملکه نفسانی که افعال انسان از آن صادر می‌شود تابع دین بوده، تسلیم قوانین مقرر از سوی شارع مقدس می‌باشد. مسلماً متعرض خطوط قرمز دیگران نشده و وارد مرحله‌ی نزاع نمی‌گردد. اگر جامعه منطبق بر نظام و سامانه دینی باشد زمینه تعرض و تجاوز به حریم دیگران در آن مهیا نمی‌گردد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپیشگیری از جرم ضرب و جرح عمدی و شرکت در منازعه

کتاب بدی نیست ولی اون طور که باید شاید هم باشه نیست

پیشگیری از جرم قتل عمد
مناسبات فقه و عرفان از منظر امام خمینی
مهدی جلیلی خامنه
مجموعه مقالات حقوقی (جلد اول)
مهدی ابراهیم‌زاده
دلم پیتزا می خواد ولی پول ندارم
استیو بورک هولدر
یادداشت های یک خبرنگار
محسن شرفی تهرانی
سابقه دارها (جلد یازدهم، بازگشت ارباب کوچولو؟!)
آرون بلیبی
عاشقان کتاب
امیلی هنری
ساز و کارهای مولکولی؛ عملکرد هورمون‌های گیاهی
علی‌اکبر احسانپور
بیولوژی سولومون؛ جلد پنجم (فصل ۴۹، رشد و نمو در جانوران)
الدرا سولومون
رویایی به وسعت ناخودآگاه