معرفی و دانلود کتاب پا به پا ششم دبستان pdf + خلاصه رایگان

کتاب پا به پا ششم دبستان

کتاب جامع تیزهوشان

۳.۴ امتیاز(از ۵ رأی)

معرفی کتاب پا به پا ششم دبستان

کتاب پا به پا ششم دبستان از مجموعه‌ی آموزشی انتشارات پویش اندیشه خوارزمی است؛ اثری گروهی با مدیریت محتوا و نظارت علمی مجید نکوراد که درس‌های پایه‌ی ششم را در کنار بخش‌های هوش و آمادگی آزمون‌های ورودی مدارس برتر گرد آورده است. این کتاب فقط به مرور درس‌های مدرسه بسنده نمی‌کند و در کنار ریاضی، علوم، فارسی، مطالعات اجتماعی و هدیه‌های آسمان، مجموعه‌ای از پرسش‌های هوش تصویری، تجسمی، کلامی، منطقی و محاسباتی را هم پیش می‌گذارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پا به پا ششم دبستان

کتاب پا به پا ششم دبستان با نظارت علمی مجید نکوراد به‌عنوان یک منبع جامع برای همراهی دانش‌آموزان پایه‌ی ششم تنظیم شده است. محتوای آن از دو مسیر اصلی پیش می‌رود: یکی تقویت درس‌های مدرسه و دیگری سنجش و پرورش توانایی‌های تحلیلی. در توضیحات آغازین اثر، بر این نکته تأکید شده که کتاب می‌خواهد در طول سال تحصیلی همگام با برنامه‌ی درسی پیش برود و درعین‌حال سطح پرسش‌ها را کمی فراتر ببرد. به همین دلیل، هم درس‌نامه و پرسش‌های آموزشی در آن دیده می‌شود و هم مجموعه‌ای گسترده از سؤال‌های چهارگزینه‌ای برای سنجش دقیق‌تر آموخته‌ها.
کتاب پا به پا ششم دبستان از نظر محتوا دامنه‌ی وسیعی دارد. بخش استعداد تحلیلی، مباحثی مثل هوش تصویری، تجسمی، کلامی، منطقی و محاسباتی را دربر می‌گیرد و نمونه‌سؤال‌های فراوانی از الگوهای تصویری، تا زدن و برش کاغذ، چرخش شکل‌ها، مکعب و گسترده‌ها، روابط واژگانی، درک متن، ترتیب منطقی جمله‌ها و پرسش‌های استدلالی ارائه می‌کند. در بخش استعداد تحصیلی هم درس‌های اصلی پایه‌ی ششم آمده‌اند؛ از فصل‌های ریاضی مانند عدد و الگوهای عددی، کسر، اعداد اعشاری، تناسب و درصد گرفته تا درس‌های علوم، فارسی، مطالعات اجتماعی و هدیه‌های آسمان. فهرست بلند کتاب نشان می‌دهد که هدف آن فقط جمع‌کردن سؤال نیست، بلکه می‌خواهد میان آموزش، تمرین و ارزیابی پیوند برقرار کند.
کتاب پا به پا ششم دبستان در مقدمه بر چند ویژگی مشخص تکیه کرده است: هماهنگی بیشتر با فصل‌های کتاب درسی، گنجاندن درس‌نامه‌های کوتاه و هدفمند، و توجه ویژه به سؤال‌های هوش که در آزمون‌های ورودی اهمیت دارند. از دل همین توضیحات می‌توان فهمید که این کتاب برای استفاده‌ی مقطعی طراحی نشده و بیشتر شبیه همراهی پیوسته در طول سال است. ترکیب درس‌های مدرسه با پرسش‌های تحلیلی باعث شده فضای اثر فقط آموزشیِ معمول نباشد و جنبه‌ی سنجش ذهن، دقت و سرعت هم در آن پررنگ بماند.

خلاصه کتاب پا به پا ششم دبستان

کتاب پا به پا ششم دبستان مجموعه‌ای از درس‌نامه‌ها، پرسش‌های آموزشی و آزمون‌های چهارگزینه‌ای است که دو هدف را هم‌زمان دنبال می‌کند: تثبیت مباحث پایه‌ی ششم و آماده‌سازی برای سؤال‌های تحلیلی و ورودی مدارس برتر. بخش نخست کتاب روی هوش تصویری، تجسمی، کلامی، منطقی و محاسباتی متمرکز است و با الگوها، روابط، چرخش‌ها، برش‌ها، مکعب‌ها و پرسش‌های زبانی و استدلالی پیش می‌رود. بخش دوم به درس‌های اصلی مدرسه می‌رسد و مباحث ریاضی، علوم، فارسی، مطالعات اجتماعی و هدیه‌های آسمان را پوشش می‌دهد. در کنار این‌ها، پاسخنامه و چیدمان موضوعی سؤال‌ها کمک می‌کند مسیر مطالعه و مرور روشن‌تر شود.

چرا باید کتاب پا به پا ششم دبستان را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پا به پا ششم دبستان را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب درس‌های اصلی پایه‌ی ششم و مباحث هوش را در یک مجموعه کنار هم قرار داده است.
  • خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند هم‌زمان روی آمادگی درسی و توانایی تحلیل سؤال‌های آزمونی کار کند.
  • بخش هوش کتاب، طیفی از پرسش‌های تصویری، کلامی، منطقی و تجسمی را پیش می‌گذارد که برای تمرین دقت و استدلال مفید است.
  • فهرست موضوعی کتاب کمک می‌کند مرور درس‌ها به‌صورت فصل‌به‌فصل و منظم انجام شود.
  • وجود درس‌نامه‌های کوتاه در کنار پرسش‌ها، فاصله‌ی میان یادگیری و سنجش را کمتر می‌کند.
  • پاسخنامه‌ی کتاب امکان بررسی خطاها و فهمیدن شیوه‌ی حل سؤال‌ها را فراهم می‌کند.

خواندن کتاب پا به پا ششم دبستان به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• دانش‌آموزان پایه‌ی ششم که می‌خواهند درس‌های مدرسه را همراه با تمرین بیشتر مرور کنند.
  • دانش‌آموزانی که برای آزمون‌های ورودی مدارس برتر و سؤال‌های هوش آماده می‌شوند.
  • کسانی که در کنار مباحث درسی، به تمرین هوش تصویری، کلامی، منطقی و تجسمی نیاز دارند.
  • آموزگاران و والدینی که به‌دنبال منبعی برای پیگیری فصل‌به‌فصل مباحث ششم دبستان هستند.
  • دانش‌آموزانی که می‌خواهند با حل پرسش‌های متنوع، دقت، سرعت و مهارت تحلیل خود را تقویت کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پا به پا ششم دبستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپا به پا ششم دبستان
عنوان دیگرکتاب جامع تیزهوشان
موضوعدبستان
گردآورندهمجید نکوراد، علی محمدی امین، نرجس جوادی، محمد طاووسی، سیده نجمه حسینی، پرویز محمدی، سیمین نجف زاده، نیره فضل الهی، طاهره اسدی، محمد کنف چیان، سجاد اسماعیل زاده، مریم کاظمی میقانی، زهرا رئیسی بهان
انتشاراتانتشارات پویش اندیشه خوارزمی

سلام دوستان من کتاب رو خریداری کردم از طاقچه عالی هستقیمت مناسبی هم داره😊

۱۴۰۳/۰۳/۲۰

بهترین کتابی که توی عمرم دیدم👍🏼👍🏼 دست نویسنده های درد نکنه🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

۱۴۰۵/۰۲/۰۸

من این کتاب را در مجموعه ی جهان دانش دریافت کردم و زیر نظر استاد محمد طاووسی و در مدرسه‌ی تیزهوشان قبول شدم و این کتاب بهترین کتاب بود دارای تمام درس ها است

۱۴۰۲/۰۸/۲۲

خیلی بده نخرید خیلی سوالاش راحته