معرفی و دانلود کتاب مفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید

کتاب مفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید

۳.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
غلام سبزی کارایسینی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب مفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید

عکاسی سیاه و سفید به خاطر خاصین تجریدی آن نسبت به عکاسی رنگی قدرت بیانی هنری بیشتری دارد و هنرمندان عکاس داخلی و خارجی زیادی عکسهای بینظیری در این شیوه عکاسی دارند.ولی با پیدایش عکاسی دیجیتال تا حدودی استفاده از این ابزار قدرتمند در کشور ما کمتر شده است. در این کتاب سعی شده است به بررسی تفاوتها و زیباییهای عکاسی سیاه و سفید و شیوه ها و ترفندهای دستیابی به یک عکس دیجیتال سیاه و سفید با استفاده از نرم افزارهای فتوشاپ و لایت روم بپردازیم و مرحله به مرحله برای رسیدن به نتیجه مطلوب با توضیحات کافی خواننده علاقه مند عکاسی را راهنمایی مینماییم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمفاهیم،ترفندها و زیباییهای عکاسی دیجیتال سیاه و سفید
موضوععکاسی
نویسندهغلام سبزی کارایسینی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.