معرفی و دانلود کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم)

کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم)

در برابر حشرات جهش‌یافته سیاره عطارد

۵.۰(از ۱ امتیاز)
دیو پیلکی، راضیه نوری
انتشارات:
سایه گستر

معرفی کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم)

کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم) نوشتهٔ دیو پیلکی و ترجمهٔ راضیه نوری است. انتشارات سایه گستر (واحد کودک و نوجوان) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان ماجرای شخصیت اصلی‌اش را در برابر حشرات جهش‌یافتهٔ سیارهٔ عطارد نشان می‌دهد.

درباره کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم)

داستان ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم) که تصویرسازی‌های آن را «دان سانتات» بر عهده داشته، ما را با موش کوچولویی به نام «ریکی ریکوتا» همراه می‌کند. او همراه با مادر و پدرش در شهری به نام «جیرجیرستان» زندگی می‌کردند. این موش از همهٔ موش‌های آن دوروبر ریزه‌میزه‌تر بود. این کتاب ۱۱ فصل دارد؛ فصل‌های کوتاهی که با همراهی تصاویر رنگارنگ کتاب به‌راحتی خوانده می‌شوند.

خواندن کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ریکی ریکوتا و موش آهنی خفن (کتاب دوم)
عنوان دیگر:در برابر حشرات جهش‌یافته سیاره عطارد
عنوان انگلیسی:Ricky Ricottas mighty robot vs. the mutant mosquitoes from Mercury
موضوع:داستان کودک و نوجوانان، کمیک
نویسنده:دیو پیلکی