معرفی کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول)
کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول) نوشتهٔ لینکن پی یرس با ترجمهٔ سهیل محمدیان در نشر سایه گستر منتشر شده است.
درباره کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول)
مکس پسر کوچکی است که در قرن چهاردهم و زمانی که شوالیهها در جهان زندگی میکنند همراه عمویش «بادریک» با یک کالسکه شهر به شهر سفر میروند و نقالی میکنند. آنها آواز میخوانند و داستان تعریف میکنند و مردم به آنها پول میدهند. مکس همیشه آرزوی شوالیهشدن دارد. او شب و روز به این فکر میکند بالاخره یک روز از عمو بادریک و کالسکهاش جدا میشود و آموزش میبیند و یک شوالیه شجاع میشود. بالاخره این آرزو به حقیقت تبدیل میشود. مکس و دوستانش گروه «شوالیههای نخودی» را تشکیل میدهند تا بتوانند با ظلم مبارزه کنند.
در کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول) عمو بادریک دزدیده شده و فرد بدجنسی حاکم «بایجوویا» شده است. مکس و گروه شوالیههای نخودی باید مبارزهٔ بزرگی انجام دهند تا عمو را آزاد کنند و حاکم قبلی را به قدرت برگردانند.
خواندن کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان علاقهمند به داستانهای تصویری، پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مکس و شوالیه های نخودی (کتاب اول) |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۷۴۷۹۶۸ |
| تعداد صفحهها | ۲۸۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مکس و شوالیههای نخودی |

عالی بود خیلی باحاله من تا کتاب سومشم خوندم و این بار صدم هستش که دارم دوباره میخونمش
خیلی کتاب قشنگ بود من که خیلی دوستش داشتم شماهم بخونیدقشنگ.🤩
عالی💎💕