معرفی و دانلود کتاب نگاهی بر زبانشناسی، مکاتب و کاربردها pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نگاهی بر زبانشناسی، مکاتب و کاربردها

زبانشناسی علم زبان است که ‌می‌تواند با ‌جامعه‌شناسی، کاربرد‌شناسی، تحلیل گفتمان، ارتباطات، روانشناسی، علوم رایانه، علوم شناختی، آموزش، ترجمه و ادبیات ارتباط داشته باشد. آشنایی با علم ‌زبانشناسی به همه ما در تمامی زمینه‌ها یاری می‌دهد تا از کارکردهای زبان بیشتر آگاه شویم و بتوانیم مقصودمان را بهتر بیان کنیم و دیگران را بهتر درک کنیم و همچنین با کاربرد زبان در زمینه‌های گوناگون در رشته‌های مختلف به پیشرفت‌های شگرفی برسیم. چامسکی، ‌زبانشناسی را به عنوان شیوه‌ای جهت مطالعه علمی زبان‌ها و یک علم می‌داند.

زبانشناس بودن به معنی دانستن دو یا چند زبان نیست بلکه زبان‌شناس، دستور و خصوصیات زبان‌ها را مطالعه و ساختار آن‌ها را توصیف می‌کند. ما هر آنچه از هندسه می‌دانیم، با به کارگیری زبان ‌می‌توانیم آن‌ها را بیان کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نگاهی بر زبانشناسی، مکاتب و کاربردها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنگاهی بر زبانشناسی، مکاتب و کاربردها
موضوعزبان‌شناسی