معرفی و دانلود کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟ pdf + خلاصه رایگان

کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟

۳.۸ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟

کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟ نوشتهٔ سایمن پاتک و ترجمهٔ کیانگ این لی است. انتشارات زعفران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر قصه‌ای برای کودکان است.

درباره کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟

کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟ کودکان را با «گرگ بد گنده» که تنهای تنها بود، همراه می‌کند. او هیچ دوستی نداشت و از این بابت خیلی نگران و ناراحت بود. او فکر می‌کرد دلیل تنهایی‌اش می‌تواند هیکل بزرگ و به‌باور خودش ترسناکش باشد. او حتی فکر می‌کرد که شاید گرگ بدی است و برای همین دوستی ندارد. برای همین تصمیم گرفت دیگر کار بدی انجام ندهد تا ببیند دوستی پیدا می‌کند یا نه!

خواندن کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه‌های سنی «الف» و «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کی از گرگ بد گنده می ترسه؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکی از گرگ بد گنده می ترسه؟
برچسبمجموعه داستان کودک، مجموعه قصه‌های نو برای من و تو

Barkhordar
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۱

در عین حال که دوست دارم در واقعیت این اتفاق بیوفته و گرگ ها یه روز مهربون بشن اما متاسفانه این اتفاق امکان پذیر نیست پس فکر میکنم باید داستان رو طوری نوشت که بچه ها متوجه بشن هر گرگی...بیشتر

فاطمه‌السادات شه‌روش
۱۴۰۵/۰۳/۱۶

آخه چرا یه اردک باید به یه گرگ اعتماد کنه و باهاش دوست بشه

الهه ع
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

داستان قشنگ بود ولی کاش به جای گرگ یه حیوون دیگه بود بچه ها باید یاد بگیرن به همه نمیشه اعتماد کرد