دانلود و خرید کتاب اسب شاخ طلایی سیلوین لنهاس ترجمه سیدمهدی شجاعی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اسب شاخ طلایی

کتاب اسب شاخ طلایی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اسب شاخ طلایی

کتاب اسب شاخ طلایی نوشتهٔ سیلوین لنهاس است و با ترجمهٔ سیدمهدی شجاعی در انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.

درباره کتاب اسب شاخ طلایی

کتاب اسب شاخ طلایی داستان نیکولوی کوچک است که روزها و شب‌ها به اسب شاخ طلایی فکر می‌کند. او یک آرزوی بزرگ دارد و آن هم این است که این اسب افسانه‌ای را از نزدیک ببیند و او را نوازش کند. مادر و معلم و دوستان نیکولو رویای او را باور ندارند. آیا نیکولو به آرزویش می‌رسد؟

خواندن کتاب اسب شاخ طلایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم. 

درباره سیدمهدی شجاعی

سیدمهدی شجاعی در سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. او شاعر، داستان‌نویس و روزنامه‌نگار ایرانی است که با دیپلم ریاضی، برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ تئاتر وارد دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک شد. او در بدو ورود به دانشکده، گرایش کارگردانی تئاتر را برگزید و حدود ۳ سال نیز با همین گرایش پیش رفت و عموم واحدهای کارگردانی را پشت سر گذاشت. در این زمان که به ۲۰سالگی رسیده بود، از میان مسیرهای مختلف پیش رو، نویسندگی را به‌عنوان حرفه برگزید. به‌همین‌جهت از رشتهٔ کارگردانی به نمایشنامه‌نویسی و ادبیات دراماتیک تغییر جهت داد و همچنین با اعلام انصراف از ادامهٔ تحصیل هم‌زمان در رشتهٔ علوم سیاسی، علی‌رغم گذراندن عموم واحدهای مهم و اساسی، تمرکز خود را به‌طور ویژه در حوزهٔ داستان‌نویسی قرار داد.

او در سال ۱۳۷۶ اقدام به راه‌اندازی انتشارات کتاب نیستان کرد. انگیزه اصلی این حرکت معرفی و چاپ برگزیدگان ادبیات در حوزه‌های داستان، شعر و نمایشنامه بود. این پروژه در نهایت در سال ۱۳۸۰ با انتشار بیش از ۲۵۰ دفتر از هنرمندان معاصر خاتمه یافت.

سیدمهدی شجاعی سال‌ها سمت‌های اداری، فرهنگی و هنری داشته و آثاری را برای مخاطبان کودک و بزرگ‌سال نوشته و چاپ و منتشر کرده است. عنوان برخی از کتاب‌های مشهور او عبارتند از: «کشتی پهلوگرفته»، «ضریح چشم‌های تو»، «پدر، عشق، پسر»، « دموکراسی یا دموقراضه»، «آفتاب در حجاب»، «دست دعا، چشم امید» و «یعقوب‌ترین یوسف، یوسف‌ترین زلیخا».

عنوان «پدر ادبیات آیینی ایران» برای سیدمهدی شجاعی در نظر گرفته شده است.

بخشی از کتاب اسب شاخ طلایی

«نیکولو همچنان غرق در رویاست.

مادر می‌پرسد: به چی فکر می‌کنی نیکولو؟

من به پیدا کردن اسب شاخ طلایی فکر می‌کنم.

اسبی که در قصه‌ها و افسانه‌هاست.

من دوست دارم او را ببینم.

من دوست دارم او را نوازش کنم»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
آملیا بدلیا به اردو می رود
هرمن پریش
راهبری نوآوری باز
آنه سیگیسماند هاف
هنر شخصیت شناسی
ساناز موحدنیا
فعال سازی رفتاری؛ رویکردی نوین در پیشگیری و درمان اختلالات اضطرابی
حامد مستوفی اردکانی
اطلس رادیولوژی پرندگان
محمد ملازم
۱۰۱ نکته‌ی مهم برای کسب موفقیت در کار و زندگی
باب باستین
اشتران روستایی از دل تاریخ
امیر اردلان
راهنمای جامع ارزیابی اثرات محیط زیستی (جلد اول)
امین پاداش
صرف و نحو کاربردی ۳
راضیه شفیق‌زاده
Phonetics for EFL Learners
عباس پورحسین گیلاکجانی
نوآوری در گردشگری
رقیه قنبری
پاندای بزرگ و اژدها کوچولو
جیمز نوربری
سرو غمگین
آگاتا کریستی
فهرست کالاهای پیشنهادی و درخواستی ایران در چارچوب انعقاد موافقت نامه تجاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا
محمدرضا عابدین مقانکی
بابابزرگ درختی
فاطمه ابطحی
واکاوی تاریخی علل توسعه نیافتگی ایران
سید جلال حسینی
اتفاقی بی تکرار
آلا یزدی
نبوغ لئوناردو
گوییدو ویسکونتی
ساغر رحمت
محمد دادرس
سایه ای در غبار
لاله کیوان بخش

حجم

۵٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹ صفحه

حجم

۵٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹ صفحه

قیمت:
۱۶,۵۰۰
تومان