کتاب باور کنید تا ببینید
معرفی کتاب باور کنید تا ببینید
کتاب باور کنید تا ببینید نوشتهٔ وین دایر و ترجمهٔ رضا اردلان است. شنیدار این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر که خلاصهای از کتاب اصلی است، به خوانندهٔ خود کمک میکند تا خود را دگرگون کند.
درباره کتاب باور کنید تا ببینید
کتاب باور کنید تا ببینید ابتدا از خواننده میپرسد که «چگونه قابلیتهای نهانی خود را پیدا کرده و در مسیر دگرگونی گام بردارید؟» نویسنده سپس میگوید که بسیاری از ما پیوسته در پی تحول و دگرگونی در زندگی خود هستیم و میخواهیم شادتر، سالمتر و بینیازتر باشیم، اما بیشتر ما برای رسیدن به چنین شرایطی روی کارها و روشهای نادرستی تمرکز میکنیم؛ بهعنوان مثال تصور میکنیم صرفاً با رفتن به باشگاه و ورزشکردن سالمتر میشویم یا اگر شغل و حرفهٔ خود را تغییر دهیم، زندگی شادتری نصیبمان خواهد شد، اما واقعیت این است که این روشها به تنهایی ما را به سمت آن چیزی که شدیداً به دنبالش هستیم، هدایت نمیکنند؛ چراکه غیر از یافتن شادی و رضایتخاطر در دنیای بیرون، نیاز داریم که آنها را در درون خود نیز بیابیم؛ بنابراین تنها راهی که موجب تحول در زندگی ما میشود، ایجاد تغییر در طرز فکر و روشی است که به واسطهٔ آن دنیا را درک میکنیم.
این کتاب راهوروشی را که لازمهٔ رسیدن به این تحول و دگرگونی است، به ما نشان میدهد. با مطالعهٔ این کتاب میآموزیم که چگونه تمام محدودیتهای بیرونی را از بین ببریم، به چه طریق وابستهبودن به دیگران را متوقف کنیم و چگونه با آنچه هستیم و آنچه داریم، احساس بینیازی و رضایت کنیم. همچنین این خلاصهٔ کتاب به ما کمک میکند تا به این درک عمیق برسیم که ما موجودی مادی نیستیم که از تجربههای معنوی و الهی هم برخوردار است، بلکه موجودی الهی هستیم که با تجربههای مادی هم سروکار دارد. این دیدگاه به ما کمک میکند تا بر تردید و تزلزل خود چیره شویم، به استقبال ناشناختهها و مجهولها برویم، تضادها و تناقضها را بپذیریم، ذهنمان را فراتر از هر چیزی که با چشم دیده میشود، به پرواز در آوریم و سرانجام طعم دگرگونی را بچشیم.
خواندن کتاب باور کنید تا ببینید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره وین دایر
وین والتر دایر، معروف به وین دایر در سال ۱۹۴۰، در شهر دیتروید ایالت میشیگان به دنیا آمد. او سخنران انگیزشی و نویسندۀ کتابهای خودیاری و اهل آمریکا است.
وقتی وین دایر سه سال داشت، پدرش، خانواده را ترک کرد. در نتیجه وین دایر به همراه ۲ برادرش، بخش بزرگی از ۱۰ سال نخست زندگیاش را در یتیمخانهها گذراند. پس از پایان دبیرستان به نیروی دریایی پیوست و سپس در رشتۀ مدیریت و رهبری تحصیل کرد.
وین کارش را با مشاوره در دبیرستانها و سپس تدریس روانشناسی مشاوره در دانشگاهی در نیویورک ادامه داد و نوشتههایی را در حوزۀ مثبتنگری، در نشریات، به چاپ رساند. او، بهتدریج، در میان دانشآموزان و دانشجویاناش محبوب شد.
سرانجام، ناشری از او میخواهد تا دیدگاههایاش را بهصورت یک کتاب درآورد. از این رو، دایر نخستین کتابش به نام «نقاط ضعف شما» را منتشر میکند که یکی از موفقترین آثار او به شمار میرود.
این نویسنده، با کتابهای بعدی و همچنین برنامههای تلویزیونی و سپس تورهای سخنرانی که برگزار میکرد به شهرت رسید و موفقیت زیادی به دست آورد. داستان زندگی او بهعنوان انسانی خودساخته، به واقعپذیری آثار و گفتههایش کمک کرده است.
وین دایر ۶ سال پایانی عمرش را از سرطان خون رنج برد و سرانجام در سال ۲۰۱۵ و در سن ۷۵ سالگی در اثر حمله قلبی درگذشت.
از میان کتابهای او میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱۰ راز دستیابی به موفقیت و آرامش درون
دگرگونی: انتقال زندگی از جاه طلبی به سوی معنا
خاطراتی از بهشت (۲۰۱۵) [آخرین کتاب وین دایر]
بخشهایی از کتاب باور کنید تا ببینید
«با بررسی تاریخ بشر، یک موضوع برایتان کاملاً روشن خواهد شد؛ اینکه در حال حاضر اکثر افرادی که در کشورهای غربی زندگی میکنند، سطح زندگی بالاتری نسبت به پیشینیان خود و حتی نسبت به اکثر مردم این روزگار دارند. این ثروت و برتری میبایست باعث خوشحالی آنها شود، اینطور نیست؟ ولی نهتنها جواب منفی است، بلکه خلاف این مسئله صادق است. اغلب آنها در طول زندگی خود احساس ناراحتی و نارضایتی دارند؛ اما چرا؟! به این دلیل که دلبستگی انسانها به اموال و داراییهایشان زندگی آنها را مختل میکند. مردم به طرز عجیبی به چیزهایی که فکر میکنند بدون آنها نمیتوانند زندگی کنند، وابسته هستند.
اما این وابستگیهای ناسالم صرفاً مربوط به اشیاء نیست. ما ممکن است بیش از حد به برخی از افراد، اموال و دارایی و یا به گذشته خود وابسته باشیم. همهٔ ما میتوانیم به هر آنچه احساس میکنیم برای زنده ماندن بدان نیازمند هستیم، بیش از حد وابسته شویم؛ اما این مسئله باعث میشود نتوانیم به چیزهایی که واقعاً اهمیت دارند، فکر کنیم. در نتیجه خودمان را از داشتن یک زندگی تمام و کمال محروم میکنیم.
باید بدانید که از همان لحظهای که به چیزی وابسته میشوید، ترس از دست دادن آن نیز به سراغتان میآید و جایی که ترس حضور پیدا کند، دیگر خبری از عشق نخواهد بود. هر چه به افراد، اشیاء، نقطه نظرات و احساسات وابستهتر باشید، نیرومندی و اقتدار خود را بیشتر از دست میدهید.»
این کتاب را در عرض یک ساعت خواندم و احساس خوبی در من برای خواندنش به وجود اومد.
کتاب باور کنید تا ببنید وین دایر کتابی بسیار ارزشمند و کارگشاست خیلی دوست داشتم نسخه کاملش رو بصورت صوتی بشنوم چون حیفه که مطلبی از این کتاب ارزشمند حذف بشه اما همین صوت کوتاه از کتاب هم جهت ترغیب