معرفی و دانلود کتاب مهارت دقت و توجه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کیمیاگر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مهارت دقت و توجه

کتاب «مهارت دقت و توجه» نوشتهٔ داریوش صادقی در نشر کیمیاگر چاپ شده است. این اثر جلد اول از مجموعهٔ هوش و مهارت‌های کودکان است. دقت و توجه موضوع این کتاب است، دقت در جزئیات اشکال و تشخیص شباهت‌ها و تفاوت‌ها ازجمله مهارت‌هایی است که کتاب مهارت دقت و توجه به آن پرداخته است.

درباره مجموعهٔ هوش و مهارت‌های کودکان

این مجموعه برای کودکان ۶ تا ۹ سال آماده شده و با ارائهٔ تمرینات مختلف سعی دارد هوش و مهارت کودکان را در زمینه‌های گوناگون پرورش دهد. عناوین کتاب‌های این مجموعه به شرح زیر است:

۱. مهارت دقت و توجه

۱۲. آزمون‌های مفاهیم ریاضی

۱۳. کشف روابط بین شکل‌ها

۱۴. تجسم ذهنی و روابط فضایی

مجموعهٔ هوش و مهارت‌های کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه مناسب کودکان ۶ تا ۹ سال است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهارت دقت و توجه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهارت دقت و توجه
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهداریوش صادقی
انتشاراتنشر کیمیاگر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۵/۳۰
فرمت کتابPDF

D S
۱۴۰۱/۰۵/۳۱

کتاب بسیار خوب و جالبی است و برای کودکان ۵ تا ۸ سال خیلی مفید است سایر کتاب های مجموعه را از شهر کتاب تهیه کرده بودم و خیلی عالی بود.

پرورش حافظه دیداری و شنیداریتصویر جلد کتاب پرورش حافظه دیداری و شنیداری
تدریس به روش قصه گوییتصویر جلد کتاب تدریس به روش قصه گویی
رویا تجویدی
روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستانتصویر جلد کتاب روش های تحلیل اختلالات یادگیری ویژه کودکان پیش دبستانی و دبستان
پری دانشور
تست های دقت و توجه (جلد پنجم)تصویر جلد کتاب تست های دقت و توجه (جلد پنجم)
داریوش صادقی
بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۱)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۱)
رضاعلی نوروزی
هوش، دقت و توجه (جلد اول)تصویر جلد کتاب هوش، دقت و توجه (جلد اول)
درک تفاوت و شباهت هاتصویر جلد کتاب درک تفاوت و شباهت ها
داریوش صادقی
بازی های آموزشی برای پرورش هوش زبانی - کلامی (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش زبانی - کلامی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
به من دست نزن!تصویر جلد کتاب به من دست نزن!
طاهره شاه محمدی
هوش و مهارت های ذهنی (جلد اول)تصویر جلد کتاب هوش و مهارت های ذهنی (جلد اول)
داریوش صادقی
تست های هوش فضایی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب تست های هوش فضایی (جلد سوم)
بازی های شنیداریتصویر جلد کتاب بازی های شنیداری
روان خوانیتصویر جلد کتاب روان خوانی
زهرا عبدلی
علوم پیش دبستانی؛ مهارت های کاوشتصویر جلد کتاب علوم پیش دبستانی؛ مهارت های کاوش
فریده اسدی
بررسی علل پرخاشگری در دانش آموزان دختر مقطع ابتداییتصویر جلد کتاب بررسی علل پرخاشگری در دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی
کلثوم بافراست
بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۴ تا ۶ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش ریاضی - منطقی (۴ تا ۶ سال)
منیره عابدی
آزمون هوش هیجانی کودکان ۴ تا ۷ سالتصویر جلد کتاب آزمون هوش هیجانی کودکان ۴ تا ۷ سال
رضا علی نوروزی
حافظه و ادراک دیداریتصویر جلد کتاب حافظه و ادراک دیداری
داریوش صادقی
روش های نوین تدریس در مدرسه ابتداییتصویر جلد کتاب روش های نوین تدریس در مدرسه ابتدایی
مریم طالشی
بازی های آموزشی برای پرورش تفکر خلاق (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش تفکر خلاق (۷ تا ۱۲ سال)