کتاب افسانه
معرفی کتاب افسانه
کتاب افسانه نوشتهٔ سیدمحمدعلی حافظی است و انتشارات خادم الرضا (ع) آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب افسانه
رمان «افسانه» افسانهای است حقیقی، حقیقتی مملو از واقعیت. این اثر مجموعهای از اتفاقات زندگی اطرافیان و بیماران سیدمحمدعلی حافظی، مؤلف است که به عنوان مشاور با آنها سخن گفته است. به رسم همهٔ پزشکان و براساس سرّ حرفهای که باید راز مراجعین محجوب و مستور بماند، در این اثر از مسائل مریض و مراجعهکنندهای که جزو اسرار باشد، مطلبی به میان نیامده است؛ بلکه مطالب جهت آشنایی و بهرهگیری و انتقال تجارب بیان شدهاند. داستان حاضر قهرمان ندارد و دنبال قهرمانپروری هم نیست؛ چراکه مؤلف معتقد است زندگی آدمهای معمولی، به قدر کافی خواندنی و آموزنده است. شایسته است به وقایع معمول زندگی دقیقتر و عمیقتر بنگریم و به پیامدهایش بیشتر توجه کنیم.
خواندن کتاب افسانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب افسانه
«پدر و مادر پروين ستاری كم كم متقاعد شدند اين ازدواج وصله ناجوری است. آنها از آينده بيمناک بودند و آتش تازه شعله برافروخته شان، به سرعت سرد شد. از ديد و بازديدهای خانوادگی با خاندان تبريزی خبری نبود. فاصله خانوادهها عميقتر و رابطه شان سردتر میشد. وقتی يكی از دوستان دكتر هدايت قصد خود را برای شركت در آزمون و رفتن به آمريكا اعلام كرد دكتر هم تصميم قطعی خود را گرفت و ثبت نام ECFMG
كرد.
دكتر هدايت تمام وقت به كتابهايش چسبيد و ماههای آخر تحصيل را زمان طلايی خود میدانست لذا به همسر حاملهاش كمتر توجه داشت. خانه هم كه میآمد تمام فكر و ذكرش كتابهای پزشكی و واژه نامه بود.
بالاخره بغض پروين تركيد و گفت: بايد بين من و فرزندت با كتابها يكی را انتخاب كنی!»