کتاب اصول روانشناسی زبان
معرفی کتاب اصول روانشناسی زبان
کتاب اصول روانشناسی زبان نوشته پانتهآ نبیئیان دارای مدرک دکتری تخصصی رشته زبانشناسی است.
روانشناسیزبان یکی از میانرشتههای علم زیبای زبانشناسی است. روانشناسی، مطالعه علمی رفتار انسان و ذهن انسان و زبانشناسی نیز مطالعه علمی زبانهای دنیا است. روانشناسیزبان به کارکرد ذهن و زبان میپردازد و یکی از جذابترین مباحث در زبانشناسی و روانشناسی بهشمار میرود. در این کتاب، با اصول و مبانی روانشناسی زبان، همچنین به نحوه پردازش زبان در ذهن، شیوه ارتباط ذهن و زبان و دیدگاههای مختلف درباره یادگیری و فراگیری زبان پرداخته شدهاست. در بخشهایی نیز به انواع اختلالات زبانی و توصیف اجمالی آنها اشاره شده و نویسنده در آینده نه چندان دور، کتابی را بهصورت تکمیلی تحریر خواهد کرد که در آن به ریشهیابی و علل اختلالات زبان و درمان آنها پرداختهخواهد شد. این کتاب با نثری روان، به بیان مسائل پرداخته تا خوانندگان بیشتری بتوانند از این کتاب بهره ببرند.
مطالعه کتاب اصول روانشناسی زبان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه اصول روانشناسی زبان را به همه علاقمندان روانشناسی، زبانشناسی، پدران و مادران و دانشجویان توصیه میکنیم.
من کتاب را نخواندهام. میخواستم ابتدا فهرست و نمونهء آن را ببینم تا بهتر بتوانم تصمیم بگیرم آیا کتاب مد نظرم است یا خیر. لطفاً حداقل فهرست کتاب را در مطالعهء نمونه قرار دهید. مخاطب از کجا بفهمد آیا کتاب،
تو مقدمه هیچی نوشته نشده
بسیار عالی