معرفی و دانلود کتاب سرشت تا بهشت pdf + خلاصه رایگان

کتاب سرشت تا بهشت

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سرشت تا بهشت

کتاب سرشت تا بهشت از موسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم (ص) است و نشر سردار شهید طوسی آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه مقالات برتر همایش ملی آموزه‌های اسلامی؛ انسان معاصر و نظام خانواده، ساری بهار ۱۳۹۶ است.

درباره کتاب سرشت تا بهشت

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) ساری، با دغدغه‌مندی زیادی که در عرصه خانواده داشته، اوایل بهار ۱۳۹۶ هجری شمسی، با مشارکت و همراهی تعدادی از مجامع بزرگ علمی کشور و دستگاه‌های اجرایی استان مازندران، اقدام به برگزاری همایش علمی و تخصصی با عنوان «آموزه‌های اسلامی، انسان معاصر و نظام خانواده» کرد که با استقبال گرم پژوهشگران بومی و غیر بومی متعددی مواجه شد. از میان ۱۷۶ مقالهٔ رسیده به دبیرخانه همایش، تعداد ۳۳ مقاله به انتخاب هیئت داوران، در کتاب سرشت تا بهشت منتشر شده ‌است.

خواندن کتاب سرشت تا بهشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ علوم دینی و جامعه‌شناسی اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرشت تا بهشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسرشت تا بهشت
عنوان دیگرمجموعه مقالات برتر همایش ملی آموزه‌های اسلامی؛ انسان معاصر و نظام خانواده، ساری بهار ۱۳۹۶
موضوعجامعه‌شناسی، کلیات اسلام، کلام و عقاید، اخلاق اسلامی
گردآورندهموسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم (ص)
انتشاراتنشر سردار شهید طوسی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۳/۰۱