کتاب یک ربع مانده به آخر
معرفی کتاب یک ربع مانده به آخر
کتاب یک ربع مانده به آخر نوشتهٔ فائقه درویش است. انتشارات پایتخت این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، رمانی است که در ۳ فصل نوشته شده است.
درباره کتاب یک ربع مانده به آخر
کتاب یک ربع مانده به آخر که بیش از ۳۰۰ صفحه دارد، در ۳ فصل نوشته شده است.
راوی این رمان، دختری به نام «نهال» است؛ دختری کتابخوان که در این رمان میتوانید عوالم و افکار او را دنبال کنید.
خواندن کتاب یک ربع مانده به آخر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب یک ربع مانده به آخر
«نسیمی خنک از لای پنجرهی نیمهباز اتاق در مسیر رسیدن به من، پرده را به بازی میگرفت. صدای خندههای بهار از پشت دیوارها به گوش میرسید. همزمان با آن، صدای هیس مادر را شنیدم که میگفت: «آرامتر، نهال خواب است.»
چشمهایم میان تاریکی، روی دیوارهای سفید اتاق چرخید. دیوارهایی که تصویر من را به دست فراموشی سپردهاند. دیوارهایی سفید، خالی از هر عکس و تصویر. انگار این اتاق هم من را گم کرده بود، درست مثل خودم. ساعت دیواری تنها جسم متحرکی است که روی دیوار خودنمایی میکند و مدام به من هشدار میدهد، زمان در حرکت است. کاش او هم برای همیشه بخوابد، از صدای تیک تاک ساعت خسته شدهام.
نگاهم روی قفسهی کتابهایم ثابت شد. آنجا هم مثل همه جا از آنچه دلم میخواست، خالی بود. کتابهایی که در جست و جوی چیزی بودند، چیزی شبیه یک انگیزهی واقعی برای زندگی. کتابهای درسی، کتابهای تست کنکور، چند کتاب شعر و رمان و کتاب مثنوی مولانا که حدود یکسالی است به زور خودش را در قفسهی کتابخانهام جا داده است. باید به آنها سر و سامان بدهم. خیلی از این کتابها دیگر به دردم نمیخورند.»