![تصویر جلد کتاب نماز و آرامش](https://img.taaghche.com/frontCover/12336.jpg?w=200)
کتاب نماز و آرامش
خواندن نظراتمعرفی کتاب نماز و آرامش
نماز و آرامش، نوشته علی نورمحمدی( -۱۳۴۲)، از مجموعه «نماز بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» منتشر شده است.
«کلمه کلمهی نماز درس است»؛ با توجه به عبارت «أَلا بِذِکرِ اللّه تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب» و نماز، تلاش شده معنی و مفهوم آن با توجه به آیات قرآن، احادیث و متون علمی در کتاب «نماز و آرامش» تبیین شود و بدانیم که «ما در آرامش هستیم» و با انجام دستورات خداوند در همه امور زندگی، آرامش مییابیم.
در این کتاب ارتباط نماز با آرامش، تأثیر سلامت جسم بر آرامش، تأثیر یادگیری مستمر بر حفظ آرامش، تأثیر سلامت اخلاق بر آرامش، تأثیر شغل و درآمد حلال بر آرامش، نقش سلامت خانواده و سلامت مدیریتی بر آرامش، حفظ روحیه معنوی مؤثر بر تداوم آرامش را مطالعه میکنیم.
آرامش یعنی آسودگی روح و روان و هماهنگی انسان با اهداف و برنامههای زندگیاش. در این کتاب با نگاهی عمیق به عبارت «أَلا بِذِکرِ اللّه تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب»، تمامی واژههای آرامش در قرآن و حدیث، معرفی شده و نظریات دین و کارکرد نماز در ایجاد آرامش در انسان از زوایای متفاوت جسمی، عاطفی، شغلی، خانوادگی بررسی میشود.
این کتاب و مجموعه کتب «نماز، بهترین سبک مدیریت کار و زندگی» دارای تأییدیه مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز است و در اجلاس سراسری نماز سال ۹۴ حائز کسب لوح تقدیر به دلیل خلاقیت، نوآوری و ارائه محتوا گردیده و همچنین در سامانه کنترل کیفیت منابع آموزشی و تربیتی شبکه رشد مورد تأیید وزارت آموزشوپرورش قرار گرفته است.
راستش من ربط این کتاب روبا نماز نفهمیدم بیشتر از قران مجید وسخنان بزرگان دین هست