کتاب مدرسه فیزیک
معرفی کتاب مدرسه فیزیک
کتاب الکترونیکی مدرسه فیزیک نوشتهٔ حامی فریدیوسفی و راضیه مقدمینیا در انتشارات اهورا قلم چاپ شده است.
درباره کتاب مدرسه فیزیک
این داستان دربارهٔ دو برادر دوقلو به نام سینا و نیما است که یکی از آنها به فضا سفر میکند و جوان میماند و دیگری که در زمین مانده پیر میشود. وقتی سینا به زمین برمیگردد با نیما همفکری میکنند و متوجه میشوند که همهٔ این تفاوتها و تغییرات زیر سر زمان است! یعنی زمان در زمین و فضا با هم متفاوت است.
کتاب مدرسه فیزیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب گروه سنی کودک و نوجوان است. اگر به مباحث فیزیک و نجوم علاقه دارید، از مطالعهٔ این کتاب لذت خواهید برد.
بخشی از کتاب مدرسه فیزیک
هرچی به سرعت نور نزدیکتر میشم عقربههای ساعت تو دست من یواشتر، مثل لاکپشت حرکت میکنن. به ساعتش نگاه کرد. چه بامزه، عقربه ها مثل دونده های بیحال و خستهای یواشیواش حرکت میکنن. با خودش گفت: اگه سفینهی من با نصف سرعت نور حرکت کنه یعنی همین ساعت تو دست برادرم ۹۰ دقیقه جلو میره اما تو دست من فقط ۶۰ دقیقه جلو میره. باورم نمیشه. جالبه نه! برای همین دکمه رو فشار داد. سفینه مثل اسبی تکونی خورد و سرعتش بیشتر شد. تقریبا باید با سرعت نور حرکت کنم. حالا اگه ساعت مچی دست من ۶ دقیقه بره جلو، ساعت مچی دست برادرم ۶۰ دقیقه جلو میره.