معرفی و دانلود کتاب فیلتر و سنتز مدارها pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فیلتر و سنتز مدارها

کتاب فیلتر و سنتز مدارها

۲.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب فیلتر و سنتز مدارها

کتاب فیلتر و سنتز مدارها نوشته روح‌اله نخعی و دیگران یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در رشته مهندسی برق این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.

دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۶۷ تاسیس شد. این دانشگاه یک سازمان مرکزی در تهران و واحدهایی در سراسر کشور دارد. روش آموزش دانشگاه پیام نور بر اساس آموزش از راه دور و نیمه‌حضوری است.

رشته‌های مختلفی از علوم انسانی، ریاضی، تجربی، تربیت بدنی و... در این دانشگاه تدریس می‌شوند. کتاب‌های انتشارات دانشگاه پیام نور توسط اساتید متخصص نوشته شده‌اند. این کتاب‌ها از یک ساختار واحد پیروی می‌کنند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تقریبا دانشجو را از حضور استاد بی‌نیاز می‌کنند.

کتاب تخصصی فیلتر و سنتز مدارها هم یکی از کتاب‌های کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فیلتر و سنتز مدارها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفیلتر و سنتز مدارها
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۱/۲۷
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه گروه مهندسی برق

۱۴۰۵/۰۱/۱۷

کتاب بسیار بسیار عالی در خصوص طراحی و سنتز فیلتر است و نکات مفید زیادی دارد. مفاهیم را به صورت دسته بندی و ساده مطرح نموده است، ولی متاسفانه ویراستاری ضعیفی دارد و نیاز به غلط نامه مفصل دارد.

۱۴۰۵/۰۱/۱۴

عبدالقدیر تاجیک

شناخت اجزاء، عملکرد و تعمیر و عیب یابی ECU بردهای الکترونیکی خودرو (سطح مقدماتی)
محرمعلی قاصدی
تعمیر و عیب یابی ECU بردهای الکترونیکی خودرو (سطح تکمیلی)
محرمعلی قاصدی
مبانی میکرو کنترلرهای ‌PIC
مصطفی نوحی
آموزش کاربردی میکروکنترلرهای ARM STM32
مسرور دولت آبادی
طراحی و نصب برق خورشیدی (مستقل از شبکه - Off Grid)
تیلر جی. گرین
ماشین‌های الکتریکی مخصوص