معرفی و دانلود کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایرانsubscriptionAvailable

۳.۰(از ۶ امتیاز)
قاسم ایارده
انتشارات:
میراث ماندگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران

کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران نوشته قاسم ایارده است. این کتاب را نشر میراث ماندگار منتشر کرده است.

درباره کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران

رهبرمعظم انقلاب در آساتانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم به عنوان بخشی از مظاهر عزّت جمهوری اسلامی به اقتدار نظام اسلامی اشاره داشته‌اند ایشان، می‌فرمایند:«صحنه‌ی جهانی، امروز شاهد پدیده‌هایی است که تحقّق یافته یا در آستانه‌ی ظهورند: تحرّک جدید نهضت بیداری اسلامی بر اساس الگوی مقاومت در برابر سلطه‌ی آمریکا و صهیونیسم؛ شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه‌ی غرب آسیا در زمین‌گیر شدن همکاران خائن آنها در منطقه؛ گسترش حضور قدرتمندانه‌ی سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا و بازتاب وسیع آن در سراسر جهان سلطه. این‌ها بخشی از مظاهر عزّت جمهوری اسلامی است که جز با شجاعت و حکمت مدیران جهانی به دست نمی‌آمد»

این کتاب می‌خواهد به گام دوم انقلاب در الگوی رفتاری شهید سردار قاسم سلیمانی بپردازد. این کتاب راهنمای ارزشمندی برای شناخت این بزرگواران است.

خواندن کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به درک بهتر مسیر انقلاب پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تحلیل معنایی الگوی فرهنگی سیاسی سردار سلیمانی در گام دوم انقلاب اسلامی ایران
موضوع:خاطرات، زندگی‌نامه
نویسنده:قاسم ایارده