کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج)
معرفی کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج)
کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج) نوشتهٔ علیاکبر ورمزیاری است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج)
این کتاب ۷۲ داستان از شخصیتهای بزرگ دنیای اسلام است که همگی مشتاق دیدار و زیارت صاحب الزمان (عج) بودند. تا اینکه سرانجام این زیارت به واسطهٔ اتفاقی ناگهانی و جالب برایشان محقق میشود. داستانها اغلب کوتاه و روان هستند و خوانندهها از خواندن آنها مشعوف میشوند.
خواندن کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران و محبان صاحب الزمان (عج) پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هفتاد و دو داستان از زائران صاحب الزمان (عج)
شیخمحمدحسن مازندرانی حائری نقل میکند: بعد از ازدواج، مبتلا به سلّ شدم. مرضم شدّت گرفت. بسیار ضعیف و ناتوان شدم. بیرون رفتن از خانه، دیگر برایم ممکن نبود.
تنها کاری که انجام میدادم این بودکه به هر زحمتی شده، عصرها روزی یکبار، به حرم مطهر امامحسین مشرّف میشدم. به علت شدّت ضعف فوراً برمیگشتم. به پشت بام منزل میرفتم. در آنجا رختخوابی برایم آماده کرده بودند. دراز میکشیدم و استراحت میکردم.
یک روز از حرم مطهر برگشتم. طبق عادت، به پشت بام رفتم. در رختخواب دراز میکشیدم تا کمی استراحت کنم. ناگهان سیّدی به بالای پشت بام آمد. تعجب کردم. خواستم به احترام ایشان از جای خود بلند شوم و به خانواده اطلاع دهم. با دست اشاره نمودند که ساکن و ساکت باش.
بر بالینم نشستند. دست مبارکشان را بر پیشانیام کشیدند. فرمودند: «حال تو چگونه است؟»
سپس فرمودند: «بر تو باد به مواظبت قرائت قرآن!»
به سرعت کسالتم برطرف شد. سالم و سرحال شدم.
آن سیّد در یک چشمبرهم زدن، از نگاهم پنهان شد.