کتاب موش کتابخانه ۳
معرفی کتاب موش کتابخانه ۳
کتاب موش کتابخانه ۳ نوشته دنیل کرک است و با ترجمه محبوبه نجفخانی در گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است.
درباره مجموعه موش کتابخانه
هر کودکی میتواند نویسنده باشد و موش کتابخانه به آنها نشان میدهد که چگونه کودکان میتوانند این کار را انجام دهند.
نویسنده و تصویرگر محبوب کتابهای کودکان دانیل کرک به طرز شگفتانگیزی داستان سام، یک موش کتابخانه را زنده میکند. خانه سام در قسمت کتابهای مرجع کودکان در سوراخ کوچکی در دیوار است و او فکر میکند که زندگی واقعاً بسیار خوب است. چون سام عاشق خواندن بود. او کتابهای مصور و کتابهای فصلی، زندگینامه و شعر، و داستانهای ارواح و اسرار را میخواند.
سام آنقدر کتاب خواند که بالاخره یک روز تصمیم گرفت خودش کتاب بنویسد. سام کتابهایش را با قرار دادن آنها در یک قفسه در شب با دیگر بازدیدکنندگان کتابخانه به اشتراک میگذاشت. تا اینکه زمانی رسید که مردم میخواستند با این نویسنده با استعداد آشنا شوند. هر کاری که سام قرار بود انجام دهد لذت خواندن، نوشتن و به اشتراک گذاشتن در این داستان خونگرم زنده میشود.
در این جلد سام به بیرون از خانهاش رفته است تا در میان کتابها بگردد، دقیقا در همین زمان او یک پوستر میبیند که در آن نوشته شده است که به دنبال ماجراجویی بروید. او به این فکر میکند ماجراجویی چیست که ناگهان یک موش دیگر با چتر نجات از بالای قفسهها پایین میآید. او یک موش ماجراجو به اسم سارا است که دنبال اتفاقات خطرناک میرود.
خواندن کتاب موش کتابخانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
تصویرگریه خیلی قشنگی داشت داستان هم جالب بود.
خیلی خیلیی کتاب جذابی بود حتما ۴ جلدش رو بخونید تصویر هاش هم متفاوت و حالب بود در کل دوستش دارم🥰🥰🥰🥰