کتاب فرمانده حیدر
روایت زندگی شهید مدافع حرم، محمد جنتی
معرفی کتاب فرمانده حیدر
کتاب فرمانده حیدر نوشته شهلا پناهی لادانی است. این کتاب که نشر شهید کاظمی منتشر کرده است روایت زندگی شهید مدافع حرم، محمد جنتی است.
درباره کتاب فرمانده حیدر
پرداختن به شهدای مدافع حرم یکی از کارهای مهم نسل انقلابی امروز است، شهدایی که شجاعانه جنگیدند و شهید و شدند و کمتر به آنها پرداخته میشود. اکثر این شهدا جوان و نسل تازه انقلاب هستند و نوشتن و خواندن زندگینامه آنها نسل جوان را با آرمانهای انقلاب آشناتر میکند.
این اثر کتابی جذاب است که با نثری روان و داستانی به زندگی یکی از شهدای مدافع حرم میپردازد.
خواندن کتاب فرمانده حیدر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی شهدای مدافع حرم پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فرمانده حیدر
تلفن را قطع کردم. از روی تقویم به تاریخی که سلمان گفته بود نگاه کردم. مثل همیشه بیشتر از من حواسش به روز و برنامه کلاسهای دانشگاه بود. ما باید یک روز غیبت میکردیم تا بتوانیم به این سفر برویم. طبق قراری که باهم داشتیم، برای سلمان و آبیدان پیامک فرستادم: «منم برنامه رو قبول دارم. خودم با غریب هماهنگ میکنم.»
نگاهی به ساعت انداختم. عقربههای ساعت دست گردن همدیگر انداخته و روی عدد شش عصر ایستاده بودند. باید اول از طریق یک رابط به غریب وصل میشدم و بهترین گزینه، «ابوطاها» بود؛ چون همیشه از آخرین وضعیت بچه های مقاومت باخبر بود. گرفتن شماره ابوطاها را دوست داشتم؛ چون عکس پسر چشم آبی و خوشگلش طاها را روی شمارهاش ذخیره کرده بودم و مدتی که صرف برقراری ارتباط میشد، میتوانستم بهش نگاه کنم. بعد از سلام و احوالپرسی در جواب سؤالم که جویای حال غریب بودم، گفت: «حالش خوبه، چند شب پیش از حلب تماس گرفت.»
خداروشکر! من با دو نفر از بچههای دانشگاه تصمیم گرفتیم چند روزی رو به دمشق و بعد هم اگه فرصت مناسبی پیش بیاد تا حلب بریم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فرمانده حیدر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | فرمانده حیدر |