کتاب ارزیابی رشد حرکتی
معرفی کتاب ارزیابی رشد حرکتی
ارزیابی رشد حرکتی نوشته پروانه شمسیپور دهکردی و دیگران یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه دامغان برای دانشجویان و پژوهشگران است.
درباره کتاب ارزیابی رشد حرکتی
بدون شک یکی از کمکهای علم رفتار حرکتی به جامعه، سنجش مفاهیم و متغیرهای ابزارهای رشد حرکتی است. هرچند استفاده از آزمونها، تنها ابزار تشخیص نیست لکن با توجه به محدودیتهای سایر روشها و محاسن آزمونها، استفاده از این شیوه برای پژوهشگران و درمانگران ضرورت دارد. در این راستا پژوهشگران و اساتید زیادی در کشور عزیز ما اقدام به تهیه و تألیف کتابهایی نمودهاند تا جامعه علمی در این حوزه قادر به استفاده از آن باشد. استفاده از آزمونها و ابزارهای روا و پایا مورد تأکید متخصصان رشد حرکتی است.
این اهمیت در مقالات متعدد علمی پژوهشی با موضوعات هنجاریابی، تعیین اعتبار و روایی و روانسنجی ابزارهای رشدی، خود را نشان داده است. در این کتاب سعی شده است علاوه بر بیان اهمیت روانسنجی به معرفی آزمونهای مختلف رشد ادراکی-حرکتی در حوزههای آمادگی جسمانی مرتبط با سلامت و حرکت پرداخته شود. در هر بخش حداقل دو آزمون با ارائه شاخصهای اعتبار، روایی و .... معرفیشدهاند و دانشجویان محترم ضمن آشنایی با این آزمونها و شاخصهای روانسنجی آنها، قادر خواهند بود آزمونها را بهصورت عملی اجرا، نمرهگذاری و تفسیر نمایند. این کتاب اطلاعات کاملی درزمینه آزمونهای رشد ادراکی-حرکتی ارائه میدهد و علاوه بر استفاده از آن بهعنوان کتاب درسی میتواند در مراکز مشاوره و کلینیکهای رشد حرکتی و روانشناسی برای کودکان، والدین، مربیان، معلمان، دانشجویان و عموم مردم مورداستفاده قرار گیرد.
خواندن کتاب ارزیابی رشد حرکتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
والدین، مربیان، معلمان و دانشجویان روانشناسی کودکان مخاطبان این کتاباند.
عالی