دانلود و خرید کتاب گنا (گروه نجات انسانیت) افروز جهاندیده
تصویر جلد کتاب گنا (گروه نجات انسانیت)

کتاب گنا (گروه نجات انسانیت)

انتشارات:انتشارات آرنا
امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب گنا (گروه نجات انسانیت)

مجموعه طنزهای منثور «گنا»، نوشته‌ٔ «افروز جهاندیده» با تصویرگری بینامتنی «پدرام فرخ‌نیا» است که به سبک و سیاق داستانی نوشته شده است.

درباره کتاب گنا

موضوع و مضمون داستان و داستانک‌های این مجموعه از مسائل اجتماعی، سیاسی و جنسیتی نشأت گرفته و با طنزی تلخ و گزنده مخاطب را هم می‌خنداند و هم به فکر وامی‌دارد. گِنا در لهجه شیرازی و جهرمی به معنی «دیوانه یا خُل و چِل» و در کتاب به عنوان مخفف «گروه نجات انسانیت» استفاده شده‌است.

کتاب گنا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به طنزهای سیاسی و اجتماعی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب گنا

قسمتی از داستان «دنیای جیغ‌جیغو» را بخوانید: «زنِ همسایه جیغ زد، بعد مرد و بعد بچه‌شان هم جیغ زد.»

گفتند: «چه خبرتان است؟»

مرد همسایه گفت: «می‌خواستیم توجه‌تان را به زندگی‌مان جلب کنیم. لطفاً توجه بفرمایید. ما در ته‌ته شکاف طبقاتی، در این قسمت زیرین گیر افتاده‌ایم و سه نفری جایمان در خانه‌مان نمی‌شود. باید هر شب به نوبت در خانه بمانیم.»

گفتند: «شما را از ته بیرون می‌آوریم و شکاف را محکم‌دوزی می‌کنیم و وعده‌ها دادند.»

آن‌ها به این امید، شب را سر به بالین گذاشتند. گوزن جیغ زد. پلنگ مازندران نعره کشید. کبک‌ها و تیهوها از ارتفاعات با دو خودشان را رساندند به دامنه و قاقا سردادند. رخش‌ها روی دو پا ایستادند و خُره کشیدند. بالاخره صدای حیوانات به گوش کسی خورد. آمد و ...

Fatemeh_Tohidi
۱۴۰۱/۰۳/۱۰