معرفی و دانلود کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسمsubscriptionAvailable

کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم

۳.۳(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم

مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم در مرکز آموزش و توانبخشی کودکان اتیسم اصفهان و به همت طیبه صفری، زهرا خلیلی، منصوره همتیان منتشر شده است.

در اين كتاب برنامه‌هايی به عنوان نمونه برای آشنايی با نحوه‌ آموزش كودكان مبتلا به اخـتلال طيف اتيسم ارائه شده است و همچنين الگويی است براي مربيان، والدين و همه افرادی كـه بـا ايـن كودكان در ارتباط هستند تا بتوانند طبق آن همه برنامه‌های آموزشی را طراحی و اجرا كنند. از آنجايی كه برنامه‌ريزی منسجم و تدوين شده برای بهبود و پيشرفت آموزش كودكان مبـتلا بـه اخـتلال طيـف اتيسم تأثير بسزايی دارد و تاكنون كتابی جامع در اين زمينه نگاشته نشده اسـت، نویسنده تجربيات ۱۵ ساله خود را در قالب يک كتاب ارائه کرده است. سعي شده نكات اصلی و پايه به اختصار توضيح داده شود. لازم به ذكر است اين شيوه‌ها علاوه بر اينكه برای آموزش كودكان مبتلا به اختلال طيف اتيسـم اثـربخش و مفيـد است، در زمينه آموزش كودكان مبتلا به اختلال يادگيری، بيش‌فعال، کم‌توان ذهنی و... نيز مفيد و مؤثر است.

خواندن کتاب مبانی برنامه‌ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مربیان و برنامه‌ریزان آموزشی کودکان دارای اختلال طیف اتیسم مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم
تعداد صفحه‌ها:۱۷۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۶۴۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۷

با سلام...من برای پسرم با خانم دکتر صفری در ارتباط هستم واقعا کار ایشان درست و انسان توانمند و با سواد علمی بالا در این زمینه هستند...

مهارت های زندگی پیش دبستانی
مجموعه تمرین های شناختی رفتاری برای کودکان و نوجوانان
آرزو فراهانی
اختلال اتیسم: تبیین، ارزیابی، تشخیص و درمان
سعید رضایی
فارسی دوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
بازی درمانی مقدماتی