کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)

معرفی کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم) اثری از مهدی هاشمی، ایمان سلیمان‌زاده و علی انواری است که نشر خیلی سبز آن را منتشر کرده است. این کتاب با هدف آموزش مفهومی و کاربردی فیزیک برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته تجربی تألیف شده و تلاش کرده است تا با زبانی صمیمی و ساختاری منظم، مفاهیم پایه‌ای فیزیک را به‌گونه‌ای ارائه کند که هم برای امتحانات نهایی و هم برای درک عمیق‌تر این علم مفید باشد. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های جامع، مثال‌های متنوع، تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده و پاسخ‌های تشریحی است. همچنین نمونه امتحانات نوبت اول و دوم به همراه پاسخ در انتهای کتاب قرار گرفته تا دانش‌آموزان بتوانند خود را برای آزمون‌های مدرسه و امتحانات نهایی آماده کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی نوشته‌ی مهدی هاشمی، ایمان سلیمان‌زاده و علی انواری، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته تجربی است که توسط نشر خیلی سبز منتشر شده است. این کتاب با رویکردی آموزشی و تمرینی، به مباحث اصلی فیزیک پایه دهم می‌پردازد و سعی کرده است تا با ارائه‌ی درس‌نامه‌های مفصل، مثال‌های کاربردی و تمرین‌های متنوع، دانش‌آموزان را برای امتحانات نهایی و کنکور آماده کند. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که هر فصل با درس‌نامه‌ای جامع آغاز می‌شود و سپس با مجموعه‌ای از پرسش‌ها، تمرین‌ها و نمونه سوالات امتحانی ادامه پیدا می‌کند. پاسخ‌های تشریحی برای تمامی سوالات ارائه شده تا دانش‌آموزان بتوانند اشکالات خود را برطرف کنند. همچنین، نمونه امتحانات نوبت اول و دوم به همراه پاسخ در انتهای کتاب قرار گرفته است. این کتاب نه‌تنها به آموزش مفاهیم پایه‌ای فیزیک می‌پردازد، بلکه مهارت حل مسئله و تحلیل مفاهیم را نیز تقویت می‌کند. نویسندگان تلاش کرده‌اند با استفاده از زبان ساده و مثال‌های ملموس، مفاهیم دشوار فیزیک را قابل فهم‌تر کنند و دانش‌آموزان را به یادگیری عمیق‌تر تشویق کنند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی با هدف آموزش مفهومی و کاربردی فیزیک پایه دهم، مباحث اصلی این درس را در چند فصل ارائه کرده است. هر فصل با درس‌نامه‌ای جامع آغاز می‌شود که در آن مفاهیم، تعاریف، فرمول‌ها و نکات کلیدی کتاب درسی به‌صورت دقیق و با مثال‌های متنوع توضیح داده شده است. پس از هر درس‌نامه، مجموعه‌ای از سوالات امتحانی قرار دارد که شامل سوالات امتحانات نهایی سال‌های گذشته، سوالات مشابه تمرین‌های کتاب درسی و سوالات تألیفی است. این سوالات به‌صورت طبقه‌بندی‌شده ارائه شده‌اند تا دانش‌آموز بتواند به‌تدریج بر مباحث مختلف مسلط شود. در بخش پاسخ‌های تشریحی، راه‌حل هر سوال به‌صورت گام‌به‌گام توضیح داده شده تا دانش‌آموزان بتوانند اشکالات خود را برطرف کنند و با روش حل مسائل آشنا شوند. همچنین، نمونه امتحانات نوبت اول و دوم به همراه پاسخ در انتهای کتاب قرار گرفته است تا دانش‌آموزان بتوانند خود را برای آزمون‌های مدرسه و امتحانات نهایی آماده کنند. مباحث اصلی کتاب شامل فیزیک و اندازه‌گیری، کمیت‌های فیزیکی، تبدیل یکاها، مدل‌سازی در فیزیک، حالت‌های مختلف ماده، نیروهای بین مولکولی، فشار، انرژی، کار و توان، دما و دماسنجی و انبساط گرمایی است. در هر بخش، علاوه‌بر آموزش مفاهیم، تمرین‌هایی برای تثبیت یادگیری و افزایش مهارت حل مسئله ارائه شده است. کتاب با رویکردی تمرینی و آموزشی، دانش‌آموز را گام‌به‌گام از مفاهیم پایه تا حل مسائل پیشرفته هدایت می‌کند.

چرا باید کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی با ساختار منظم و درس‌نامه‌های جامع، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم پایه‌ای فیزیک را به‌صورت عمیق و کاربردی یاد بگیرند. وجود مثال‌های متنوع و تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده باعث می‌شود دانش‌آموزان بتوانند مهارت حل مسئله را تقویت کنند و برای امتحانات نهایی و آزمون‌های مدرسه آماده شوند. پاسخ‌های تشریحی به سوالات، امکان رفع اشکال و یادگیری روش‌های حل مسائل را فراهم کرده است. همچنین، نمونه امتحانات نوبت اول و دوم به دانش‌آموزان این فرصت را می‌دهد که با فضای امتحان آشنا شوند و نقاط ضعف خود را شناسایی کنند. این کتاب برای کسانی که به دنبال یادگیری مفهومی و تمرینی فیزیک هستند، گزینه‌ای مناسب به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دهم رشته تجربی که قصد دارند در امتحانات نهایی و آزمون‌های مدرسه عملکرد موفقی داشته باشند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که در یادگیری مفاهیم فیزیک با مشکل مواجه هستند یا به دنبال تمرین و تسلط بیشتر بر مباحث فیزیک پایه دهم هستند، این کتاب مناسب است.

ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)
مهدی هاشمی
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)
مصطفی دیداری
زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
عباس راستی بروجنی
ماجرای بیست زیست شناسی ۱ (پایه دهم)
محمدکریم آذرمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
زیست شناسی ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
محمد کریم آذرمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ تجربی (یازدهم)
مهدی هاشمی
زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۱ پایه دهم
محمد کشوری
ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
امیر زراندوز
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
سعید فرهادی جهرودی
شیمی ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی و ریاضی)
مهدی صالحی راد
ماجرای بیست انگلیسی ۱ (پایه دهم)
حسن بلند
فیزیک ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
عربی ۱ شب امتحان (دهم)
علی جعفری ندوشن
مجموعه کتابای جی بی؛ زیست شناسی ۳ پایه دوازدهم
عباس راستی بروجنی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، عربی زبان قرآن ۱ (دهم)
سیدمحمدعلی جنانی
ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
محمد وحیدی