کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم)
درسنامه، نمونه سوال، امتحان
معرفی کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم)
کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم) یکی از کتابهای کمکآموزشی خیلی سبز برای دانشآموزان پایه دهم است.
انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتابهای آموزشی و کمکآموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتابهای خیلی سبز را همه دانشآموزان میشناسند. در کتابهای خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبهرو هستید تا خود و تواناییهایتان را محک بزنید.
کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم) برمبنای بخشهای کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقیها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.
خواندن کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشآموزان پایه دهم مخاطبان این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۱ (پایه دهم) |
| عنوان دیگر: | درسنامه، نمونه سوال، امتحان |