کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم)

کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم)

معرفی کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم)

کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) نوشته‌ی معصومه سعیدی، مهرناز صادقی و ریحانه شعبان‌زاده، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان دوره متوسطه اول است که توسط انتشارات خیلی سبز منتشر شده است. این کتاب با هدف کمک به یادگیری عمیق‌تر مفاهیم علوم تجربی و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای کسب نمره‌ی کامل، ساختاری مرحله‌به‌مرحله و ماجرامحور دارد. مولفان با ارائه‌ی درس‌نامه‌های ساده، مثال‌های متنوع، نکات کلیدی، بخش «بیشتر بدانید» و هشدارهای مربوط به اشتباهات رایج، تلاش کرده‌اند تا فضای یادگیری را جذاب و کاربردی کنند. علاوه‌بر این، مجموعه‌ای از پرسش‌های متنوع و پاسخ‌نامه‌ی تشریحی، امکان تمرین و ارزیابی مستمر را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم)

ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) اثری است که با رویکردی آموزشی و تمرینی، مفاهیم علوم تجربی را برای دانش‌آموزان سال هفتم متوسطه اول پوشش می‌دهد. نویسندگان، با تکیه‌بر تجربه‌ی تدریس و شناخت نیازهای دانش‌آموزان، کتاب را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که هم جنبه‌ی آموزش مفاهیم پایه و هم تقویت مهارت حل مسئله را دربرگیرد. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های مفصل و قابل فهم، نکات مهم، بخش‌هایی برای اطلاعات تکمیلی و هشدارهایی درباره‌ی اشتباهات رایج است. پس از هر درس، مجموعه‌ای از پرسش‌های طبقه‌بندی‌شده از ساده تا چالش‌برانگیز ارائه شده تا دانش‌آموزان بتوانند میزان یادگیری خود را بسنجند. پاسخ‌نامه‌ی تشریحی در انتهای کتاب، امکان بررسی و رفع اشکال را فراهم می‌کند. این کتاب نه‌تنها برای آمادگی امتحانات مدرسه، بلکه برای درک بهتر علوم و کاربرد آن در زندگی روزمره نیز مناسب است. ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) با زبانی قابل فهم و مثال‌های ملموس، تلاش کرده است تا علوم را از حالت خشک و تئوریک خارج کند و به موضوعی جذاب و قابل لمس تبدیل کند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم)

ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) در قالب ۱۵ فصل، مفاهیم اصلی علوم تجربی را به‌صورت گام‌به‌گام آموزش داده است. کتاب با فصل «تفکر و تجربه» آغاز می‌شود و اهمیت مشاهده، پرسش‌گری و روش علمی را توضیح می‌دهد. دانش‌آموزان با مراحل روش علمی، از مشاهده تا نتیجه‌گیری، آشنا می‌شوند و مثال‌هایی از موفقیت‌های علمی ایرانیان نیز ارائه شده است. در فصل «اندازه‌گیری در علوم و ابزارهای آن»، مفاهیم کمیت، کیفیت، یکا، استاندارد و ابزارهای اندازه‌گیری مانند ترازو، خط‌کش و استوانه‌ی مدرج معرفی شده‌اند. تفاوت جرم و وزن، مفهوم چگالی و اهمیت دقت در اندازه‌گیری نیز به‌تفصیل شرح داده شده است. فصل «اتم‌ها؛ الفبای مواد» به ساختار مواد، اتم، مولکول، عنصر و ترکیب می‌پردازد. دانش‌آموزان با تفاوت عنصر و ترکیب، ویژگی‌های فلزها و نافلزها، و ساختار اتمی و مولکولی مواد آشنا می‌شوند. مثال‌هایی از مواد طبیعی و مصنوعی، و نحوه‌ی طبقه‌بندی مواد بر اساس ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی نیز آمده است. در فصل‌های بعدی، موضوعاتی مانند مواد پیرامون ما، منابع انرژی، گرما و بهینه‌سازی مصرف انرژی، یاخته و سازمان‌بندی آن، سفر سلامت، گردش مواد و تبادل با محیط بررسی شده‌اند. هر فصل با درس‌نامه‌ای ساده و نکات کلیدی آغاز می‌شود و سپس تمرین‌ها و پرسش‌هایی برای تثبیت یادگیری ارائه شده است. بخش‌هایی مانند «بیشتر بدانید» اطلاعات تکمیلی و فراتر از کتاب درسی را در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد. همچنین، هشدارهایی درباره‌ی اشتباهات رایج، به رفع خطاهای مفهومی کمک می‌کند. آزمون‌های نیم‌سال اول و دوم، امکان ارزیابی جامع را فراهم می‌کند و پاسخ‌نامه‌ی تشریحی در انتهای کتاب، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا اشکالات خود را برطرف کنند.

چرا باید کتاب ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) را بخوانیم؟

ماجرای بیست علوم (پایه هفتم) با ساختاری منظم و مرحله‌به‌مرحله، یادگیری علوم را برای دانش‌آموزان ساده‌تر و قابل فهم‌تر کرده است. وجود درس‌نامه‌های خلاصه و نکته‌محور، مثال‌های متنوع و تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده، باعث می‌شود دانش‌آموزان بتوانند مفاهیم را به‌خوبی درک و تمرین کنند. بخش «بیشتر بدانید» و هشدارهای مربوط به اشتباهات رایج، به درک عمیق‌تر و رفع خطاهای رایج کمک می‌کند. پاسخ‌نامه‌ی تشریحی نیز امکان خودارزیابی و رفع اشکال را فراهم می‌کند. این کتاب نه‌تنها برای موفقیت در امتحانات، بلکه برای تقویت مهارت حل مسئله و کاربرد علوم در زندگی روزمره مفید است.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه هفتم، معلمان علوم تجربی و والدینی که به دنبال منبعی برای آموزش و تمرین مفاهیم علوم هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که می‌خواهند مهارت حل مسئله و تفکر علمی خود را تقویت کنند، مناسب است.

۱۴۰۱/۰۷/۳۰

خیلی خوب بود فقط میشه لطفاً رایگان کنید تا همه دانلود کنن

atena
۱۴۰۰/۰۹/۱۶

خیییییلیییییی عاااالییی بودددد

۱۴۰۱/۰۲/۳۰

عالیییییی بود 👌👍

پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)
مهدی مظلوم شایان
گام به گام هشتم؛ ریاضی
محمدرضا محمدی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، عربی هفتم
حسین منصوری
ماجرای بیست پیام های آسمان (پایه هفتم)
محمد کشوری
کار و تمرین علوم تجربی پایه هفتم