کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)

معرفی کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) نوشته‌ی مهدی هاشمی، ایمان سلیمان‌زاده و علی انواری، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی است که نشر خیلی سبز آن را منتشر کرده است. این کتاب با هدف آموزش مفهومی و عمیق فیزیک، تمرین‌ها و آزمون‌های متنوعی را در کنار درس‌نامه‌های کاربردی ارائه می‌دهد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که دانش‌آموزان را برای امتحانات نهایی و همچنین درک بهتر مفاهیم پایه‌ای فیزیک آماده کند. علاوه‌بر درس‌نامه‌های جامع، نمونه سؤالات امتحانی، پاسخ‌های تشریحی و آزمون‌های نوبت اول و دوم نیز در این کتاب گنجانده شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) با تمرکز بر آموزش فیزیک برای دانش‌آموزان رشته ریاضی، مجموعه‌ای کامل از درس‌نامه‌ها، تمرین‌ها و آزمون‌ها را در اختیار قرار می‌دهد. نویسندگان، مهدی هاشمی، ایمان سلیمان‌زاده و علی انواری، تلاش کرده‌اند تا با زبانی قابل فهم و مثال‌های متنوع، مفاهیم فیزیکی را به صورت مرحله‌به‌مرحله آموزش دهند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل با درس‌نامه‌ای آغاز می‌شود و پس از آن، سؤالات امتحانی و تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده ارائه شده است. پاسخ‌های تشریحی به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا نقاط ضعف خود را شناسایی کنند و درک عمیق‌تری از مباحث داشته باشند. بخش‌هایی مانند آزمون‌های نوبت اول و دوم، نمونه سؤالات امتحان نهایی و تمرین‌های تألیفی، کتاب را به ابزاری مناسب برای آمادگی امتحانات تبدیل کرده است. این کتاب نه‌تنها به آموزش مفاهیم پایه‌ای فیزیک می‌پردازد، بلکه مهارت حل مسئله و تحلیل پدیده‌های علمی را نیز تقویت می‌کند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) با هدف آموزش مفهومی فیزیک، مباحث را از پایه و با رویکردی گام‌به‌گام ارائه می‌دهد. در ابتدای هر فصل، درس‌نامه‌ای جامع با توضیح مفاهیم، تعاریف و فرمول‌های کلیدی آورده شده است. مثال‌های متنوع و کاربردی، به درک بهتر مطالب کمک می‌کند و دانش‌آموز را با کاربردهای عملی فیزیک آشنا می‌سازد. پس از هر درس‌نامه، سؤالات امتحانی طبقه‌بندی‌شده قرار گرفته که شامل سؤالات امتحان نهایی سال‌های گذشته، تمرین‌های مشابه کتاب درسی و سؤالات تألیفی است. این سؤالات به گونه‌ای انتخاب شده‌اند که طیف وسیعی از دشواری‌ها را پوشش دهند و دانش‌آموز را برای مواجهه با انواع پرسش‌ها آماده کنند. پاسخ‌های تشریحی، راهنمایی دقیقی برای حل مسائل ارائه می‌دهد و به رفع اشکالات احتمالی کمک می‌کند. در انتهای کتاب، آزمون‌های نوبت اول و دوم به همراه پاسخ قرار دارد تا دانش‌آموزان بتوانند میزان آمادگی خود را بسنجند. مباحث اصلی کتاب شامل فیزیک و اندازه‌گیری، کمیت‌های فیزیکی، مدل‌سازی، تبدیل یکاها، دقت ابزارهای اندازه‌گیری، چگالی و مفاهیم پایه‌ای دیگر است. هر بخش با تمرین‌های هدفمند و مثال‌های ملموس، یادگیری را عمیق‌تر می‌کند و دانش‌آموز را برای امتحانات و درک مفاهیم پیشرفته‌تر آماده می‌سازد.

چرا باید کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم) با ارائه‌ی درس‌نامه‌های مفصل و تمرین‌های متنوع، بستری مناسب برای یادگیری عمیق و مفهومی فیزیک فراهم کرده است. ساختار منظم و طبقه‌بندی‌شده‌ی سؤالات، امکان تمرین هدفمند و سنجش پیشرفت را به وجود آورده است. پاسخ‌های تشریحی به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا اشتباهات خود را شناسایی کنند و راه‌حل‌های صحیح را بیاموزند. وجود آزمون‌های نوبت اول و دوم، دانش‌آموز را برای امتحانات مدرسه و آزمون‌های نهایی آماده می‌کند. این کتاب نه‌تنها به آموزش مفاهیم پایه‌ای فیزیک می‌پردازد، بلکه مهارت حل مسئله و تحلیل پدیده‌های علمی را نیز تقویت می‌کند. استفاده از مثال‌های کاربردی و توضیحات روشن، یادگیری را جذاب‌تر و مؤثرتر ساخته است.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دهم رشته ریاضی که قصد دارند فیزیک را به‌صورت مفهومی و عمیق یاد بگیرند، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به دنبال تمرین‌های متنوع و آمادگی برای امتحانات نهایی هستند یا نیاز به تقویت مهارت حل مسئله در فیزیک دارند، توصیه می‌شود.

ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد اول؛ سوال)
رضا سبزمیدانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)
هاله تیمورزاده
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه
عربی ۲ شب امتحان (یازدهم)
بهروز حیدربکی
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ شیمی ۳ پیشرفته پایه دوازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)
مصطفی دیداری
انگلیسی ۲ شب امتحان (یازدهم)
حمید خزایی
آمار و احتمال شب امتحان (یازدهم ریاضی)
محمدجواد نوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
زمین شناسی شب امتحان (یازدهم تجربی و ریاضی)
ریحانه شعبان زاده
فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
روح‌الله علی‌پور
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ فیزیک ۳ پیشرفته پایه دوازدهم (رشته ریاضی)
احمد مصلایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ شیمی ۱ پایه دهم
عباس سرمایه
هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
مجموعه کتابای نردبام؛ شیمی ۲ پیشرفته پایه یازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)
رضا سبزمیدانی
دین و زندگی ۲ شب امتحان (یازدهم)
گروه مؤلفان