معرفی و دانلود کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)
off
٪۲۰

کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)

درسنامه کامل، سوال‌های آزمون‌های ورودی تیزهوشان، پاسخ‌های تشریحی

۳.۸ امتیاز(از ۱۳ رأی)
مهدی مظلوم شایان

معرفی کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)

کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)، درسنامه کامل، سوال‌های آزمون‌های ورودی تیزهوشان، پاسخ‌های تشریحی برای دانش‌آموزان هشتم است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

خواندن کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)، پاسخ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان پایه هشتم مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)
عنوان دیگردرسنامه کامل، سوال‌های آزمون‌های ورودی تیزهوشان، پاسخ‌های تشریحی

۱۴۰۲/۰۷/۰۱

سال چاپش کیه

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۶/۰۵

سلام ببخشید الان این که سال چاپش مال قبل هست با اونی که مال سال جدید است تفاوتی نداره؟

ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)
مصطفی دیداری
علوم جامع نهمتصویر جلد کتاب علوم جامع نهم
بهناز مغفوری
علوم ۹ اُم پیشتازتصویر جلد کتاب علوم ۹ اُم پیشتاز
امیر غفاری
مجموعه کتابای جی بی؛ شیمی ۳ دوازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی بی؛ شیمی ۳ دوازدهم
سعید مرادپور
ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)تصویر جلد کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)
محمدرضا محمدی
ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)
مهدی هاشمی
علوم ۸ اُم پیشتازتصویر جلد کتاب علوم ۸ اُم پیشتاز
فاطمه گلرخ
علوم ۷ اُم پیشتازتصویر جلد کتاب علوم ۷ اُم پیشتاز
محمد داوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتم
مهرناز صادقی
ماجراهای من و درسام، هدیه های آسمان ششم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، هدیه های آسمان ششم دبستان
محمد ستاری اسمرود
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی نهمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی نهم
آرش کاکاوند
ریاضی ششم دبستانتصویر جلد کتاب ریاضی ششم دبستان
داود شیرپور
پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشانتصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
مهدی مظلوم شایان
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی نهمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی نهم
آرش کریمی
علوم هفتم، بخش شیمیتصویر جلد کتاب علوم هفتم، بخش شیمی
علیرضا منسوب بصیری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم نهمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم نهم
مهرناز صادقی
ریاضی نهم تیزهوشان (پاسخنامه)تصویر جلد کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (پاسخنامه)
محمدرضا محمدی
مطالعات اجتماعی نهم تیزهوشانتصویر جلد کتاب مطالعات اجتماعی نهم تیزهوشان
فائزه زمانی
شب امتحان علوم هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان علوم هفتم
مهدی هاشمی
ریاضی هشتم (کتاب کار)تصویر جلد کتاب ریاضی هشتم (کتاب کار)
حمید رضا ملکی