معرفی و دانلود کتاب ایرانیان ترکمن pdf + خلاصه رایگان

کتاب ایرانیان ترکمن

از ایران چه می‌دانم؟

۴.۵(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب ایرانیان ترکمن

کتاب ایرانیان ترکمن نوشته موسی جرجانی است. این کتاب یکی از کتاب‌هاب مجموعه از ایران چه می‌دانم است که به خواننده کمک می‌کند اطلاعات جامعی از فرهنگ و تاریخ ایران به دست بیاورد و با نگاهی دقیق‌تر جلوه‌های فرهنگی، هنری و تمدنی کشورش را بررسی کند.

دفتر پژوهش‌های فرهنگی به منظور انتشار آثار مربوط به حوزه‌های گوناگون فرهنگ سال‌ها تلاش کرده است، نتیجه این تلاش انتشار مجموعه‌هایی با عنوان‌های «فرهنگ و آموزش»، «فرهنگ و پژوهش»، «فرهنگ و مدیریت»، «فرهنگ و تاریخ»، «فرهنگ و مردم»، «فرهنگ و اندیشه»، «فلسفه»، «جهان اندیشه»، «فرهنگ شناسی»، «فرهنگ و معماری»، «فرهنگ و عکاسی»، «فرهنگ و سلامت» و... است.

کتاب ایرانیان ترکمن یکی از کتاب‌های کاربردی و مفید این نشر است که به معرفی اقوام ترکمن ایران‌زمین و فرهنگ و اداب و رسوم و پراکندگی آنها می‌پردازد.

خواندن کتاب ایرانیان ترکمن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به علاقه‌مندان به ایران‌شناسی و قوم‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایرانیان ترکمن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ایرانیان ترکمن

ساقول

hashem
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۰۹

کتاب به خوبی قوم ترکمن را معرفی میکند و تاریخ سنت و فرهنگ ترکمنی را شرح می‌دهد ولی نویسنده چندین بار مطالب گفته شده را دوباره و دوباره تکرار میکند مخصوصا در بخش تاریخ و زبان