کتاب چشمان عشق
معرفی کتاب چشمان عشق
کتاب چشمان عشق نوشته فریبا ممدوح است. این مجموعه دل نوشته جذاب را انتشارات آذرفر منتشر کرده است.
درباره کتاب چشمان عشق
این کتاب مجموعهای از دل نوشتههای نویسنده است که از عمق و جان او ریشه گرفتهاند، احساساتی که نویسنده آن را با صداقت و سادگی بیان میکند و خواننده را با خود شریک میکند. این دل نوشتهها از عشق به خدا میگویند از دوستی و عشق و محبت میگویند. گویا نویسنده توانستهاند تمام احساستش را در قالب کلمات برای مخاطبش بیان کند.
این کتاب نمونهای از بیان صادقانه احساسات است به ابزار ادبیات و کلمات ناب و تازه.
خواندن کتاب چشمان عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به دل نوشته پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب چشمان عشق
شکوه شکایت نیست مکر و حیله شروع تخریب افکار غربت را دیدن است در خود پیچیدن است در آخر پرستش جاودانه و پرستیدن شروع به وابستگی خدایی این است عیب و قوت حرکتها نیستند. ای یکتا و انسجام وحدانیت تو مرکزیت تپنده زندگی هستی ای استاد بزرگ دین و اندیشه و ماورای خلقت آرامش سلام، دوست دیرین: تو ریشه وجود هستی مایی، جایی برای غربت نیست ما قلب پاک ویران شده زمان جهش هستیم با تو آباد و زیبایی بکریم، من با تو راز هستی فاش خواهم کرد ای ایمان پر از نور پرتو کائنات. دوستت داریم الهه اهل دو عالم...
فقر، شروع ضعف ماست شاهد از خود بریدن واقعیت را شیشهای دیدن فلاکت، در اعماق چاهی پرتاب کردن خدایا عاشقان را شاد گردان همیشه با دلی بی کینه بگزار دست روزگار را باز کن عشق را آغاز کن طلوع پیروز آغاز شده ........
***
نزدیک شده ایمان، ای خروش گشت آرام. آفرین به این قدرت بیپایان، این زمین علم و معرفت خواهد یک عروج بعد از فرود. مردم با اصالت هزاران درود به همیاری و همکاری دیروزتان و امروز. ای گلهای گلخونه من متأثر شدم و دیوانه پر زدین به بالا و بیخداحافظی اوج گرفتین .... منم ممدوح فریبا که بستند بال و پرم را چون عاشق شدم به سرزمین ایران مظهر دلیران آرام جای گیرید دنیا متعلق به شماست عزیزان،،،
***
خوره افتاده درون ما ما فریب نخواهیم خورد؟؟؟؟ که بگوییم، همه رفتیم پیش ساقی از خود رها شدیم خدا را یافتیم باز هم عاشق و معشوق شدیم مرزی صعب العبور ما همه یک هستیم رندان زمان، فرمانده مافوق. من و تو شدیم؟؟؟ خوش رنگ و انرژی از درون برون رفتیم ای یگانه مطلق ما زمین و زمان را میزنیم قفل،،،، یا نور ای قدرت برتر، دنیا یعنی تو، عشق و مهرورزی ای ایران دوستت داریم هرگز زنجیره ما باز نتوان شد مرسی از صبر و محبت ایران.
***
ای خیمهگاه عطوفت ای پناه آخر مردم. خسته مردم دیگر خود ساخته شدند بهت میکنم یقین ندارم هر چیز داستان منقلب هستیم، درمان روح ساختارش پیچیده است. پس پناه آخر عطوفت است شکر
***
شکر گویان از همه خوبان تشکر میکنم کوچه بن بستها را ارگ کرمان میکنم میشوم خاکستر زیر آتش وای شررها میشوم روح را پر قدرت و سرزمین ایران میکنم شکرگزار مردم عاشق و حامی روستاها میکنم کودکان رنجدیده در باغ یاسها و بهشت آنان میکنم. خون خود را من به تو ای هموطن هدیه با آن میکنم عزیزان سپاس از صبوری شما
نوشته هایی که شروعش جاذبه دارد و خواننده را به شوق خواندن وا میدارد .وجملات تازه وبکر باشد از شبیه سازی در ذهن کاملا مبرا باشد و کلیدی نوین در ابیات که در اذهان عمومی جمله را به مثل بیاورند مثل؛
سلام و درود هموطنان خوب کشورم ایران و ایرانیان و تشکر ویژه از نویسنده کتاب چشمان عشق خانم فریباممدوح واقعا پدید آورنده نوین ایران و جهان هستید و نام ایرانی و پرچم کشورمون شما دربالاترین رتبه جهان ادبیات فارسی رسمی